Napakat: Kaupunki jätti pyynnöstä talon viereisen metsikön raivaamatta. Katupöly ei kulkeudu pihaan, on varjoa helteellä, ilma raikas ja tuoksuu hyvälle. Kiitos!

Kaupunki jätti pyynnöstä talon viereisen metsikön raivaamatta. Katupöly ei kulkeudu pihaan, on varjoa helteellä, ilma raikas ja tuoksuu hyvälle. Kiitos!

Nyt niitä Pietarin kävijöitä on liikkeellä noin 2 000 ympäri Suomea. Meidän kaikkien pitää olla nyt olla vähintään 2 viikkoa todella varovaisia, koska virusta voi kohdata lähes missä vain. Se on Delta-varianttia, joka tarttuu herkästi. Yksi rokotusannos ei anna kunnon suojaa. Jospa ne tautitapaukset paljastuisivat 2 viikossa?

Nyt tuli aika paha maku tähän jalkapallohuumaan. Paha koronan sivumaku. Hymy hyytyy...

Kiitos kisaturistit ja Kymsote, olisi ollut mukava viettää rennompi kesä, nyt näyttää siltä, että palaamme rajoituksiin.

Olisiko Kymsote maine syynä siihen, että ei saada sijaisia. Suurin osa kymsotelaisista ei suosittele sitä työpaikaksi.

Hoitaja

Kunnan verotulot alentuvat kun sotea aletaan toteuttamaan. Mutta valtio maksaa sotesta johtuvia kuluja, joten myös kunnan menot vähenevät. Siis plus miinus nolla. Kuntien velanmaksu kyky on samalla tasolla kuin ennenkin.

Kouvolan seudun kesämökeillä luvaton rakentaminen täysin villiä touhua. Rakennustarkastus hoi!

Jos et käytä maskia, muista turvavälit myös Koplan pelissä. Ei niin että kasvosi on olkapäässäni kiinni kahvijonossa. Aina ei ole kyse vain nuorista, myös vanhemmat ihmiset unohtavat turvavälit.

Kun peli päättyy tiistaina illan suussa, niin majapaikan huone luovutetaan keskiviikkona puolelta päivin. Tätä faktaa ei Kymsote kykene käsittämään.

Asiakkaan tehtävä ei ole arvuutella kassatädin palkanmaksun loppua. Vähentäkää aukioloajasta puoli tuntia niin homma ratkeaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka