Napakat: Kyllä ne turvavälit tulee edelleenkin pitää myös siellä kassalla

Kun asuu maassa, missä sinutellaan ainoastaan, jos on tehnyt "sinunkaupat", niin tuntuu varsin kotoisalta ja mukavalta, kun täällä Suomessa sinutellaan 'automaattisesti' esim. kaupoissa ja pankeissa asioidessa. Vaan miksei kuitenkaan pysytä sinuttelumuodossa? Yhtäkkiä teititelläänkin tai puhutellaan jopa 3. persoonassa; jos hän nyt kirjottaisi tuohon allekirjoituksen.

JOKOTAI, BITTE

Marita Toikan mukaan "kaupunki suunnittelee keskusta-alueelle virkistysuimahallia". Hänkö lähipiirinsä ja konsulttinsa kanssa asian on päättänyt asukkaiden enemmistön tahdon vastaisesti? Päätöstä ei ole, Kouvolaa vain johdetaan nykyisin tällä tavalla.

Nyt loppuu Kymsoten syyttely niiden yli 800 potkupalloturistin testaamatta jättämisestä. Kuulin kun telkkarissa joku johtajaherra sanoi, kun kysyttiin, se oli kohtuuton vaatimus jättää pienen kyläfirman harteille. Olivat "pääkallon" paikalta soitelleet apua/ohjeita, mutta kukaan ei vastannut!

Raja kiinni Venäjälle. Jos futisturisti ei itse ymmärrä, että parempi katsoa televisiosta, virkamiesten ja -naisten laitettava stoppi. Ramppaaminen ja tautien tuonti riittää nyt.

Sain kesämökilleni yllätysvieraita, toivat tuliaisiksi ihanan punaisen hyönteishotellin. Wau mikä lahja. Ei aina tarvitse tuoda kahvipakettia...

WAU

Uskoiko joku oikeasti mitä kuntavaaliehdokkaat lupasivat. Seurannut näitä Kouvolassa -78 vuodesta ja sanon sanahelinää.

Hallituksen leväperäinen ja vastuuton suhtautuminen pandemian ehkäisyyn ja kisaturismimatkailuun on altistanut kansalaiset vakavien koronamuunnostartuntojen lisääntymiselle.

Kymsoten takaisinsoittopalvelu. Jätin soittopyynnön ja takaisin soitettiin kuuden päivän päästä. Verorahoille vastinetta?

Kyllä oli onnetonta Suomen hyökkäyspeli EM kisoissa, ilmankos ei päässeet jatkoon.

"Tuliaiset"

Yli-Viikari perusteli virkamiehen työsopimusta ilman työvelvoitetta sillä, että lain mukaan virkamiehen ei tarvitse tehdä töitä. Eläköön konsultit!

Uusi asiakasmaksulaki astui voimaan 1.7. Kunnan velvollisuus on jatkossa tiedottaa asiakasta maksun perimättä jättämisestä ja alentamisesta. Maksun periminen kuuluu nimenomaan kunnalle eikä kunta voi jatkossa siirtää palveluntarjoajalle oikeutta maksun perimiseen.

Kymsote, kärsitte henkilökunnan vajeesta, lisäksi henkilökunta voi huonosti ja työ alipalkattua, päästätte huuhkajafanit maahan ilman testejä. Sama johto on kuitenkin aina paikallaan.

Ettekö tajua?

Kyllä ne turvavälit tulee edelleenkin pitää myös siellä kassalla. Herätys erityisesti miehet.

Pääkaupunkiseudun potkupallohölmöt kokoontuivat sankoin joukoin pandemiaderbyyn maskittomina riehumaan. Aivotonta sakkia.

Koplalla pelaajapula, onko Joukaista tai muita harmaakarhuja kysytty?

Laki kieltää koirien tuomisen torille toriaikana.

Kiitoksia vaan teille potkupallohullut! Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Kiihtymisvaiheeseen siirtyy ainakin raivo kun lukee potkupallohullujen aikaansaannoksesta.

Kummastuttaa kovasti Kouvolan torin ennen niin suositun kahvilan lyhyet aukioloajat. Nimi jäi, fiilis katosi.

Mocca

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka