Napakat | Kyllä oli ilahduttava juttu Läätin poikien kioskista, menestystä firmalle pojat

Onko matkalaukku jo pakattuna seuraavalle koronanhakumatkalle?

Alun alkaenkin se Huuhkaja-kiima oli ylimitoitettu. Suomi ei joukkuetasolla Euroopan kärjen tuntumaankaan yllä. Yksittäisiä tähtipelaajia Suomesta lähtee aika ajoin, mutta siihen se jää!

Englanti-Saksa-pelin katsonut mummo

Esitys Kuusaan voimalinjapylväiden lyhentämisestä torsoiksi tuntuu yhtä torsolta kuin asian esittäjätkin. Idioottimaiset esitykset Kouvostoliitossa jatkuvat vähän väliä. Jäljet johtavat sylttytehtaalle!

Ihmeellistä, että jotkut taliaivot vielä haluaa Pietariin potkupalloa kannustamaan. Raja pitäisi muurata umpeen. Kymsoteko vastuussa koko Suomen potkupalloturisteista? Vastuuta jakoon. No, kesä on pilalla jo edellisistä turisteista. Taas ollaan vaan kotona ja säästetään.

Kouvolan keskustaan pidemmät parkkiajat. 2h ei riitä Osuuspankissa asioimiseen.

karlos

Koiraparat pienessä karsinassa pidetään, silloin harvoin kun pääsevät ulos kuumasta eteisestä. Eivät ikinä pääse lenkille, haukkuvat ja louskuttavat kaikkea mikä liikkuu. Miksi ottaa eläimiä, kun ei ole ymmärrystä huolehtia?

Totta puhuit kuomaseni villistä rakentamisesta kesämökeillä. Kouvolassa pykätään jopa kokonaisia lisäsiipiä ilman lupaa tai naapurien kuulemista.

Valkealan vesillä

Kertokaapa, mitä teitte näille positiivisille rajalla? Pääsivät samalla lailla testaamattomien kanssa levittämään tautia kotiinsa! Karanteeniin koko porukka olisi kuulunut jo Venäjän puolella!

Arvostettu kouvolalainen yrittäjä on sijoittanut yli 2 miljoonaa euroa Radansuun kartanohotelliin ja sen ympäristön kehittämiseen. Mutta mitä tekee Iitin kunta vesistön laadun parantamiseksi? Ei mitään.

Kyllä oli ilahduttava juttu Läätin poikien kioskista KS 2.7. Menestystä firmalle pojat.

Kai Yli-Viikarille löytyy jokin "pakastevirka" jostain? Vaikka oikeuskanslerinvirastosta?

Spectator

Kiitos sinä pyöräilijämies, joka jäit auttamaan kolaritilanteessa Kuusankoskella 30.6. Olet pelastava enkeli! Kaikkea hyvää sinulle.

kiitollinen audikuski