Napakat: Kyllä on iso häpeä, että Kouvolan kaupunki ei tue Pyhtään lintuhoitolaa, mutta konsultteihin ja tyhjänpäiväisiin pomovirkoihin on rahaa

Koirat pissii maastoon. Lapset ja jotkut aikuisetkin pissii veteen. Ja linnut, kaiken minkä ne sisuksistaan ulos päästää mätkähtää veteen.

Kokemukseni Kymsotesta. Aamupäivällä jonotin puhelimessa 30 minuuttia ja iltapäivällä tunti viisitoista minuuttia. "Kaikki työtekijämme ovat edelleen..." Yhteensä tunti neljäkymmentäviisi minuuttia enkä saanut asiaa hoidettua. Onko tämä nyt se digitalisaatio joka meidät pelastaa?

Monia vuosia on ihmetyttänyt niiden henkilöiden pätevyys, jotka ovat valinneet Kouvolaan ns. ylempää virkahenkilöstöä. Toimintojensa perusteella useat valitut ovat ajan myötä vaikuttaneet pelkiltä haihattelijoilta ja täysin epäpäteviltä virkoihinsa. Kukahan pätevä tänne edes viitsisi hakeutua?

KSS Lämmön asiakkaat saivat postitse ilmoituksen hinnan korotuksesta, nyt kun on seurannut Kouvolan Veden toimintaa herää epäilys mistä tässä on kysymys, kestääkö päivänvaloa?

Kyllä on iso häpeä, että Kouvolan kaupunki ei tue Pyhtään lintuhoitolaa, mutta konsultteihin ja tyhjänpäiväisiin pomovirkoihin on rahaa.

Persujen rokotevastaisuus on puolueen linjan mukaista. Kertoo hyvin että siinä porukassa tyhmyys tiivistyy.

Käyrälammen laitureiden uimaportaat ovat todella huonoja. Ne on liian lyhyitä ja askelmat aivan liian kapeita! Uusiksi!

Uija

Kymsotku ei näköjään saa itseään toimimaan siten, kuin keskustapuolue hehkutti. Puhelimella on lähes mahdotonta saada asiaa hoidetuksi Kymsotkussa.

JK

Käsittääkseni kaupungille kuuluva vuosikymmeniä vanha pensasaita Linjapuistossa kynittiin raivausleikkurilla niin tyystin, ettei yhtään tuoretta lehvistöä jäänyt. Ei tuoksu aamukaste, eikä lintuemo tuo poikuettaan visertämään. Pensasaita on kuiva risuaita.

MUMMO KATUTASON PARVEKKEELTA

On kiire myydä vanhuksen asunto jos ei eläke riitä maksuihin, mutta rikkaat hoidetaan kotona ja veronmaksajat maksaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka