Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Eikö Kuivalan rannalta kukaan uskalla kertoa vesiskootterin ajajalle, että Haukkajärvellä ja koko väliväylällä on ajaminen laitteilla kielletty?

Terveyskeskuksen takaisinsoittopyyntö ei todellakaan toimi. Olen odottanut jo kaksi viikkoa! Tehkää nyt kiireesti jotain tilanteen parantamiseksi.

Meidän tulee kääntää katse ja ponnistelut luonnon palauttamiseen kaikin mahdollisin tavoin. Ihminen ei lajina tällä maapallolla pärjää ilman toimivaa biosfääriä: kasvillisuutta, eläimiä, suurta lajikirjoa, ilman toimivaa tuuli- ja merivirtajärjestelmää.

Jo alkaneiden ja tulevien mullistusten kanssa elääksemme tarvitsemme toisiamme. Yhteisöllisyys lisäisi turvallisuutta. Nyt kannattaa myös koettaa vahvistaa omaa ja läheisten resilienssiä. Ja vahvistaa omaa mieltä kestämään muutoksia.

Osuuskaupan eläkeläiset/perheenjäsenetkin saavat myös alennukset! Muut maksavat.

Ilmainen neuvo kahvilan-/ravintolanpitäjille sekä hotelliaamiaisten järjestäjille, huoltoasemille sekä huvipuistoihin. Merkitkää allergeenit riittävän yksiselitteisesti asiakkaalle näkyviin. Tehkää kansiot myyjille allergeeneistä kassalle. Ei riitä, että myyjä vastaa: ”En usko, että tuote sisältää kananmunaa.” Vakava lapsen allergia ei ole uskon asia. Leikitte ihmisten hengellä.

Kymensotku: Eikö todella ole puheterapeuttia? Mitä nopeammin potilasta hoidetaan sitä nopeammin paranee! Hoitajille paljon kiitoksia sydämen pohjalta,mutta eivät he yksinään kaikkea voi! Hengitä syvään.

Olen kovasti odotellut näkeväni iltapäivälehdille tyypillisen otsikon. Nyt puhuu jalkapalloturisti.

Kyllä kaupunki säästää muutaman satasen aivan väärässä paikassa kun vesinäytteet uimarannoilta otetaan kuukauden välein. Pöyristyttävää. Max kaksi viikkoa väliä, kiitos!

Perjantai-ilta ja aattelin kuunnella musiikkia vaan naapuri ok.talon asukas jumputtaa bassokomppia niin että turha yrittää.

Olisi hyvä jos baarit ja ravintolat menis kiinni korona on pahana Kouvolassa. Heti pitää mennä testiin jos on oireita.

Voisiko kaupunki toimittaa käsidesiä ja kertakäyttöhanskoja Koskenrannan tenniskentille?

Kari Kristeri, turhaa selittelyä, ei tämän päivän ongelma vaan kestänyt vuosia.

Yrittänyt

Kyllä ne koirat räksyttää mökillä, jos naapurin kakarat niitä kiusaa. Koira stressaantuu siitä.

Kuusaalaisia häiriköitä on notkunut ja notkuu Kouvolan keskustassa muutenkin, ei siihen Kymsoten päätöstä tarvita.

Marko Ahonen, arviosi Schindlerin listasta oli loistava. Lämmin kiitos.

Ystävyyden pitäisi olla muutakin kuin ”Hyvää juhlapäivää” -toivotus juhlapyhien aikaan.

Minullakin vaikea astma. Käytän visiiriä. Edes jotain suojaa.

Kymen Sanomissa hoitajan realistinen kuvaus Kymsoten ongelmista, hoitajakato ja pula ja mistähän johtuu? Ei vaan päättäjät vieläkään herää Kymsoten huonoon johtamiseen, mistähän johtuu, ettei johtoa uskalleta/pystytä vaihtamaan? Kalliiksi tulee kunnille epäpätevät johtajat Kymsotessa ja kuntalainen on se kärsijä.

Hieno avautuminen Kari Kristeriltä puhelinpalvelusta, mutta hyvällä organisoinnilla ja johtamisella koko ongelmaa ei olisi koskaan syntynyt, valitettavasti ongelman myöntäminen ei poista sitä.

Backman, sdp ja Lipponen, sdp lakkauttivat hyvin toimineen lääninhallinnon. Siinä meni Kouvolan status Kymen läänin pääkaupunkina. Niinistö myötäili.

Olipa lauantain lehdessä kivoja kuvia ja juttuja eläimistä. Alpakkaa, aasia ym.! Kiitos! Eikä aina niitä koirista kertovia juttuja ja kuvia. Hyvin moni lukemani ja kuullun perusteella on hurtista saanut tarpeekseen. Etenkin niiden räkyttämisestä.

Kari Kristeri, huonosta puhelinpalvelusta kukaan ei syytä puhelimeen vastaajia, huono johtaminen ja asioiden organisointi on ongelma, asian nöyrä myöntäminen ei riitä, aikaa on ollut laittaa asia kuntoon, kyky ennakoida puuttuu.

Sähköpotkulauta? Outo nimiyhdistelmä. Eikös se juuri ole potkuton lauta.

Mistähän se johtuukaan kun Kymsoten palvelut joillain hoituu? Olisikohan siinäkin firmassa joku vakiasiakkaan etu kyseessä? Sehän on nyt niin muotia joka paikassa!

Nyt baarit kiinni ja äkkiä.

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen on maltillinen, vahva tekijä ja sanoo ajattelevansa Sauli Niinistön tavoin. Ykköspesällä nyt valppaana.

Hieno matsi KPL–Sotkamo. Valitettavasti tunnelman pilasi kotijoukkueen huutosakki asiattommalla/törkeällä huutelullaan vierasjoukkueen pelaajille.

Aiaiaijaa

Kisaturistit: vastatkaa edes jäljittäjien soittoihin. Että ette sössi lisää. Voi juma mita sakkia. Ottakaa vastuuta ryyppyreissuistanne. Haluatteko pilata koko loppukesän. Lapset oli tunnollisesti karanteenissa, jos koulussa altistumisia. Mites aikuiset? Menee baariin ym. Argh!

Toivottavasti Kouvolan ja Kotkan vanhat pysyvät kaukana seuraavasta äänestyksestä. Pitäiskö laittaa lista asiasta.

Avoimin silmin onneksi vaan katson maailmaa. Etenkin Venäjää. Olen kotimaassa, olen siis suomalainen. En kaksoiskansalainen onneksi. En tuo tauteja. Käyn kyllä maailmalla, en korruptuneissa maissa. Sitten joskus. Mene sinä venäjämielinen vaan kotiin. Oma maa mansikka.

Naurattaa toi julkkisten elämä. Jos ei muuta, niin sitte mennään kaupan mainoksiin. Naamat, joilla ei varmasti rahanpuutetta. Heh! Menisvät mökille.

Mikähän nuorisoporukka meluaa ja huudattaa musiikkia Sarkolassa viikonlopusta toiseen aamutunneille asti? Hiljaisuus klo. 22.00 lähtien koskee myös omakotitaloja.

Mikäli kotkakaisvetoinen järkiratkaisu toteutuu, niin Kotkalle siitä on hyvää mm. Suomen varmasti suurin terveyskeskus runsaine vuodepaikkoineen ja massiivinen terveyskeskus rakennus, ent. keskussairaala.

JK

Kotkan herrakansa haluaa karistaa Kymenlaakson oppimattoman, alempaan kastiin kuuluvan rahvaan harteiltaan!

Ei se, että henkilökunta saa kaupan ostoista alennusta, tarkoita hinnoissa olevan ilmaa. Sitä sanotaan katteeksi, joka pitää tuottavassa kaupankäynnissä saada. Ilman sitä ei olisi ensimmäistäkään liikettä. Kyllä jotkut sitten osaa ajatella asioita köyhästi.

Nyt jos päästään Kotkasta eroon, niin eikö saadakin sitten oma sairaala?

Hävettää tämä kymenlaaksolainen riitely. Teen töitä valtakunnallisten asioiden parissa ja Kymenlaaksolla on aika nolo maine hiekkalaatikkoriitelijänä. Se ei vie maakuntaa ylöspäin.

Kettumäen kansanpuisto ei avautunut sunnuntaina klo. 9.00. Pettyneenä 9.20 paikalta poistuneet.

Äkkiä eroon Kotkasta! Kouvolan rahoilla rakennetaan lisää sairaalalaajennuksia Kotkaan ja ne valittaa! Kymsote-maksuilla Kouvolaan oma sairaala ja kaupunginorkesteri!

Tanttari on delegoitu Kouvolan kartalta. On aidat, kivet, labyrintit, epämukava ”ulkoilureitti” hankaloittamassa kulkemista. Uuden tien päässä ei ole Tanttari-nimeä, asukkaat osaavat, mutta miten muut. Navigator says?

Kouvolassa pitää olla oma sairaala ja piste. Laajennettava tulevaa Ratamoa. Poks on hyvä paikka, mutta uudistusta tietysti tarvitaan. Olen aina saanut siellä hyvän kohtelun ja avun. Kiitos!

Ne henkilöt jotka keksivät tämän, että kaikki terveysasemat ovat yhden puhelinnumeron takana, voivat mennä kuukaudeksi sinne puheluihin vastaamaan ja takaisin soittamaan, niin kokisivat, kuinka "hyvin" se toimii!

Jaa-a! Nytkö kymenlaakson maakuntaa ollaan jo silppomassa. Jotain tämän suuntaista uumoilin, kun Kouvolan kuntavaaliehdokastani olin läpilyömässä. Maakuntavaaleja silmällä pitäen.

JATKOON

Onko aivan välttämätöntä, että kunnan täysin omistamassa KSS Energiassa on palkattuna todella valtava määrä insinöörejä ja teknikoita. Eikö edes hiukan vähempi riittäisi?

KSS asiakas Pekka

Portaankorva voisi ainaisen selittelyn sijasta tehdä toimenkuvansa mukaisesti kehitystoimia kuten esim. kaupunkiyhtiöiden hankintatavoissa. Ei aina seli seli! Kuka valvoo?

Eikö Kuivalan rannalta kukaan uskalla kertoa vesiskootterin ajajalle, että Haukkajärvellä ja koko väliväylällä on ajaminen laitteilla kielletty.

Jos ollaan säätämässä rangaistavaksi kieltäytymistä koronatestistä, niin miten se eroaa Pietarin potkupallobiletysmatkasta, josta oli annettu virallinen ennakkovaroitus mahdollisesta koronatartunnasta.

JK

Kuinka monta vuotta kesämökkinaapuri saa meluta (kiven poraus, moottorisaha ym.) aamusta iltaan ilman, että kukaan puuttuu asiaan?

Voikkaan pallokentän hoitoon sama ratkaisu kuin Koskenrannan tenniskentillä? Kaupunki maksaa kesäajalta 6 kk kentänhoitajan palkan ja ruohon siemenet. Seura maksaa kastelun ja voi kerätä mielivaltaisen summan käyttäjiltä. Sama malli myös muille liikuntapaikoille.

Mummolta hävisi kuollessaan puoli miljoonaa, mutta poliisi ei ole ehtinyt vielä vuodenkaan päästä ottamaan asiaan kantaa.

Hyvä Jeti! Vihdoin joku puhuu asioista niin kun ne ovat! Jo riittää hyssyttelyt!

En käynyt Pietarissa, mutta hienoa että jotkut uskaltavat nytkäyttää maailman pyörät takaisin liikkeelle. Se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin, ja mieluiten ennemmin. Riskiryhmät on jo rokotettu.

Voi kauhistus miten kallis maa Suomi on, ainakin heinäkuussa. Esim. yksi yö vuokrakämpässä 236 € kaupungissa, Pohjois-Suomessa.

Joku määräisi rokottajat ylitöihin, että kansa saa lomailla. Luinko ihan oikein? Siinä taas näkee arvostuksen hoitajia kohtaan...

Miksi Kymsote ei ole informoinut tarkemmin jo heti tämän 'puhelinsysteemin' käytön alettua asiakkaita? Siis: Keskity tarkasti kuuntelemaan, häiriöttä, sitä ritirampsua ja varaudu kouvolalaisena bongaamaan Kouvola ja taas tarkkana sen jälkeen numero kiireellisyydestä ja yhteyden otosta. Sulje puhelin. Älä soita uudelleen. Odottele yhteydenottoa. Siihen saattaa valitettavasti mennä aikaa.

Kouvolan sote-palvelut ovat tasan sellaiset, joiksi kokoomus on ne paikallis- ja valtakunnallisella tasolla karsimis- ja keskittämispolitiikallaan ollut ajamassa. Silti muiden syyttely aikaansaannoksen epäkohdista ei näytä loppuvan millään.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.