Napakat: Kyllä täällä on ihme porukkaa, haukutaan Suomen tapaa hoitaa koronaa, vaikka muualta maailmasta satelee kiitosta Suomen hyvästä tavasta hoitaa tätä tilannetta

En ihan käsitä mitä järkeä on lähettää lentokoneellinen amatööriurheilijoita Tokioon kilpailemaan ammattitasoisten urheilijoiden kanssa, kun on nyt jo tiedossa, että he eivät voita pisteitä mitaleista puhumattakaan. Ainoa odotettavissa oleva plussa on vain kokemuksen saaminen valtion ja veronmaksajien piikkiin.

JK

"Kuubassa on rajoitettu pääsyä sosiaaliseen mediaan." Miten eroaa Suomesta?

Suomessa oltiin koronassa jo alle 100 tartunnan päivävauhdissa kesäkuun alussa. Nyt on noustu lähes 400 tartunnan päivävauhtiin. Ei hyvältä näytä! Mutta se on meistä kaikista kiinni, kuinka synkän syksyn saamme!

Tuli surkuhupaisasti todistetuksi syyllisten hakemisvimma Kouvolan sairaalatilanteeseen. Että pari kuusaalaisdemaria torppasi Kouvolan "oman" sairaalan. Millä? Omaan mahdottomuuteensa se kaatui!

Mikähän järki tässä touhussa on, kaikki alkutartunnat tulee juhlimisesta, alkoholi kuviossa mukana, sitten jatkotartunnat kodeissa ja työpaikoilla, osa saa vakavan taudin, osa jopa menehtyy, näinkö kansaa suojellaan?

Nyt kun vihreät haluaa luovuttaa Suomen metsät EU:lle, niin kyllä siihen melkoinen typerys tarvitaan, joka heitä vielä tulevaisuudessa äänestää.

Hei sinä joka varastit/veit vahingossa postilaatikon Kytöahosta, palauta se ja postit välittömästi. Isoveli valvoo.

Euroopan unionin ilmastostrategiassa toteutuu sosiaalinen oikeudenmukaisuus: Hyväosaiset maat maksavat enemmän kuin heikoimmassa asemassa olevat. Tervetuloa hyväosaisiksi onnelliset suomalaiset.

Pitäisikö hallituksen herätä ruususen unestaan tekemään jotain huolestuttavasti pahenevan koronatilanteen vuoksi?

JK

USA lähti housut kintuissa Vietnamista 10 vuoden jälkeen ja nyt sama jatkui Afganistanista 20 vuoden jälkeen tuhansien sinkkiarkkujen myötä. Mitään muuta ei tainnut käteen jäädä. Taliban ottanee varmasti maan takaisin hallintaansa. Resurssiton YK yrittää huutaa apuun Anjaa, jota ei tule koskaan löytymään.

EU:n ilmastopakettiin liittyen on tehty aloite istuttaa 3 miljardia puuta Eurooppaan. No, onko se sitten riittävästi? Suomessa istutetaan vuodessa 150 miljoonaa puuntainta, eli 1/20 tuosta.

Hei sinä joka juoksutit huskykoiraasi keskiviikkoiltana 19.40 Kouvolassa Ravikylässä ajaen itse fillarilla, ajattelitko lainkaan koiraasi? Aika kova helle juoksuttaa ressua. Säälittävää käytöstä!

Koirien omistajat: pitäkää elukkanne yöllä sisätiloissa. Kaameaa rätkytystä pitkin yötä.

Eläkeliiton Kouvolan yhdistys, järjestätte retken pahimmalla bilelaivalla Tallinnaan. Miksi, kun hieno mahdollisuus Kimolan kanavaristeilyynkin. Uhkarohkeat taas hakemaan kenties koromaa lisää Kouvolaan.

jäsen

Kyllä täällä on ihme porukkaa, haukutaan Suomen tapaa hoitaa koronaa, vaikka muualta maailmasta satelee kiitosta Suomen hyvästä tavasta hoitaa tätä tilannetta.

Onpa nyt älytön ulina noista henkilökunta-alennuksista! Hyvä, että jotain annetaan nykypäivänä pienen palkan lisäksi. Mene kateellinen kauppaan töihin, näet mitä herkkua se on ja saat ne kadehtimasi alet!

Poistakaa tai säilyttäkää Kuusaan betonipylväät, ihan sama. Kunhan korjaatte pois ne työmaa-aidat tai vaihdatte ne pysyviin. Muovihökötyksiä on siedetty jo liian monta vuotta.

Toivoopi sillalla kulkija

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka