Lukijalta | Valkealan heikentyneet postipalvelut

Postin heikentyneet palvelut ovat olleet jo pitkään puheenaiheena. Omalta osaltani tämä konkretisoitui Valkealan Postin noutopisteessä jokin aika sitten. Sain paketin postiennakkolähetyksenä, jonka saapumisesta minulle ilmoitettiin.

No sitä sitten lähdin hakemaan Valkealan ABC:n noutopisteestä. Saamani tekstiviestin esitettyäni paketti käytiin hakemassa mutta sitten tuli se ylläri. Sanottiin että pakettia ei voi luovuttaa koska heillä ei ole tähän pakettiin liittyviä rahaliikenneoikeuksia.

Paketti pitää lähettää Helsinkiin, sanottiin. Tässä kohtaa meikäläisellä paloi pinna ja ehkä tuli sanottua muutama laatusanakin. Pienen sanailun ja puhelinneuvonpidon jälkeen sanottiin että paketti lähetetään Veturiin josta ehkä seuraavana päivänä voisin sen hakea.

On vaikea ymmärtää, miksi Posti on tietoisesti heikentänyt palvelujaan. Valkealan Postin osalta ei palveluista voida enää puhua. Se pelkkä noutopiste tietyn kokoisille, mutta ei postiennakkopaketeille.

Remontin jälkeen ovat Valkealan ABC:n palvelut heikentyneet myös muiltakin osin, esimerkkinä karavaanareiden palvelut. Sen jo henkilökuntakin tuntuu viestivän. Eli on käynyt toisinpäin kuin ennen remonttia vielä kuvittelin.

Eikö kehityssuunta pitäisi olla palveluja kehittävään ja parantavaan malliin. Toivottavasti saadut palautteet pistäisivät edes miettimään paluuta asiakasystävällisemmälle linjalle.

Kari Koistinen, Valkeala

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka