Napakat: Nuoret aikuiset, jarrua nyt bilettämiseen baarissa ja kotona

Miksi Kymsoten terveyden ja sairaanhoidon ajanvarauspyyntö on mahdollista niin pitkän jonotusajan jälkeen? Pari ilmoitusta henkilökunnan varattuna olosta riittäisi – eikö vaan.

Kysymys Kouvolan viisaille. Onko eläkerahastot tarkoitettu eläkeläisille, lapsenlapsille, vai Suomen ulkomaanvelan vakuudeksi?

Eläkeläisen taitettu indeksi

Jotkut elävät holtittomasti ja velkaantuvat, mutta toiset ovat työteliäitä ja maksavat velkansa. EU pyrkii tasoittamaan kurjuutta ja tyhjentämään säästäväisten taskut. Pois sellaisesta porukasta! Britit tiesivät mitä tekivät.

Spectator

15.7. TK Marjoniemi. Eikö maskipakko olekaan enää vastaanotolle tulevilla asiakkailla. Nuori nainen pojan kanssa ja keski-ikäinen mies torstaina ilman maskia. Eikö henkilökunnan olisi pitänyt huomauttaa. Huomatkaa Kymenlaakson tautitilanne.

Hämmästynyt

Menee kauppaan mihin aikaan tahansa, täynnä, miten nuorillakaan ei ole muuta tekemistä kesällä kuin notkua kaupoilla, ihmetellä tarvii.

Onko kulkutaudit ainoa vitsauksemme? Vai tämä ilmastonmuutos. Kuinka maamme hallinto/varauskeskus on tähän varautunut? Vai lennetäänkö ympäri maailman? Vai meikataanko kasvoja? Olisi syytä herätä missä mennään. Myöskin Kouvolassa ja sen yhtiöissä.

SmL

En uskonut, että ilmastonmuutoksen vaikutukset tulisivat näin voimakkaina näkyviin jo nyt. Luulin, että se menee 2030 nurkille. Jo 1990 tiesin, että mitä on tulossa. Tässä sitä nyt ollaan. Kaikki nämä vuosikymmenet hukattiin, tutkijoiden tulokset kiistettiin ja niitä vähäteltiin. Mitäs nyt?

Kvartaalitalous. Välinpitämättömyys, lyhytnäköisyys, ahneus, itsekkyys. Suurin osa porukasta ei ole vuosikymmeniin ymmärtänyt eikä tiennyt mitä tapahtuu, millainen tulevaisuus on tulossa. On nähty ja eletty vain pintaa.

Muistan, miten ihmettelin joskus ehkä 10 vuotta sitten sitä, miksi ihmiset käyttävät niin paljon aikaansa ja energiaansa kaikkeen turhanpäiväiseen. Vaikka tässä olisi tämä ihmiskunnan (ja luonnon) pelastaminenkin, joka pitäisi hoitaa.

On vain ihmisiä, ja ei ole rasismia se, että ei hyväksy maahanmuuttajien huonoa käytöstä.

Kyllä pitää melko typerä olla, jos ei osaa metsästä muuta tehdä kuin myyntisellua kiinalaisten takapuolen pyyhkimistä varten.

Sairaalamme alasajossa syylliset edellinen Sipilän hallitus sekä Kouvolan porvaripoliitikot, ei kahta sanaa tässä! Täällä oli hyvä sairaala.

Eipä unohdeta äänestyspeliä Ratamon paikasta äänestettäessä. Siinä oli Demarit vahvasti mukana.

Koira saa turkissaan lämpöhalvauksen ihmistä herkemmin, helteellä koiraa ei juoksuteta pyörän kanssa, lenkkeily aikaisin aamulla ja myöhään illalla, päivällä lepoa.

Takala ei tiedä missä viilennystä tarvitaan? Asukkaat nääntyvät. Hoitajaparat rehkivät maskit naamalla. Kehotettu pitämään taukoja, mikä on lähes mahdotonta. Vähän arvostusta, kiitos.

Ei se Kouvolan valtuustomeininki mihinkään parane vaihtamalla vanhasta pierusta toiseen! Nuoria valtuutettuja johtoon ja hyvävelijärjestelmästä jo vihdoin eroon.

Milloin ihmiset ymmärtävät, että vain kääntyminen Jumalan puoleen voi auttaa pandemiassakin?

Liian monille huvittelu on tärkeämpää kuin terveystilanne. Ensimmäiset asiat ensin!

Nuoret aikuiset, jarrua nyt bilettämiseen baarissa ja kotona. Eihän tämä kurimus lopu tolla menolla ikinä. Teillä on elämä edessä, kyllä ehditte... Koronan alkuvaiheessa meidät vanhat "teljettiin" kotiin. Kauppaan kehotettiin menemään klo 7–8 välillä. Oluen ja siiderin myynti alkoi klo 9. Kuitenkin selvisimme siitäkin.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka