Napakat | Toivottavasti Ratamokeskukseen on suunniteltu viilennys

Kun on rikas, luulee ettei koronan rajoitukset koske minua, nyt ollaan kiihtymisvaiheessa Kouvolassa ja lisää rajoituksia tulossa!

ajetaan me pojat vaan taksilla COVID-19

"Arvauskeskuksenkin" yleislääkärin pitää tunnistaa silsa ja osata määrätä sienilabrat. Eikä vain määrätä vaseliinia kuivaan ja hilseilevään ihoon. Tämäkö on Suomen sairaanhoidon taso Kymsoten aikakautena?

Vihreä puolue on kieltämässä polttomoottorilla käyvät autot. Niin minkä kokoiset akut tulee tukkirekkaan, jonka paino tukkikuorman kanssa 60–76 tonnia! Ja minne sijoitetaan akkuarsenaali, jonka tehot riittää rekalla ajamiseen!

Minä en näillä helteillä ole hikipisaroita erittänyt. Taitaa lämmönsäätelyelin olla epävireessä, tai käsky aivoihin ei kulje, vai mikä? Kuumuus kyllä uuvuttaa ja lämpöhalvaus oireet tulee, ellei kylmillä pyyhkeillä viilennä kuumaa päätä ja kaulaa, vuosia koettu. Kuumuus lähtee haihtumalla, joten juotava sopivan suolasta.

SISÄÄNPÄIN LÄMPIÄVÄ MUMMO

Korona-aikana pelkkää uusintaa Ylellä! Niillä rahoilla olisi pystynyt joka päivä esittämään suoria teatteriesityksiä tv:ssä! Näyttelijöillä töitä ja katsojille hienoja esityksiä mutta eikun pelkkää uusintaa! Rahat takasin ja heti!

Nyt alkaa illat pimenee, mopoilijat laittakaa valot ja sama juttu pyöräilijät Kuusankoskella.

Toivottavasti Ratamokeskukseen on suunniteltu viilennys. Ja onneksi ulkoseinästä ei tullut niin tumma kuin oli aikomus. Vieressä on uusia tummalla tiilipinnalla olevia rakennuksia, niiden lämpeneminen ja jäähdyttäminen kyllä mietityttää.

Turha mollata Kuusaalaisia Ratamon hidastamisesta. Pahimmat kehityksen jarrumiehet ja nykytilan takuumiehet olivat pikku-Kouvolan peruspellet.

Olen samaa mieltä nimim. JÄSEN kanssasi Kouvolan eläkeliiton Viron risteilymatkasta. Vaikka eläkeikäisenä en koskaan ole käynyt suomen rajojen ulkopuolella, enkä ole jäsen, eikä kateudesta ole kysymys. Kirjoittamasi on järkipuhetta. Vaikka porukka on etunenässä rokotettu. Riski on melkoinen.

Terveystalo Kouvolassa toimii vastuullisesti, hoitaja etuovella ohjaamassa ja huolehtii, että maski on kasvoilla ja antaa sellaisen, jos ei ole, muut voisitte ottaa oppia, etenkin julkinen puoli, kuri ja järjestys, kaikkien etu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka