Napakat: Myllykoskella voisivat vanhemmat hakea omat kullannuppunsa kotiin leikkipuistosta puolenyön jälkeen

Iso kiitos kaikille jotka pidätte, tai joudutte pakosti pitämään, maskia! Lääkärit, hoitajat, kaupan henkilöstö ja asiakaspalvelijat ym. Kansalaiset: suojelkaamme myös heitä. Ja toisiamme. Me selvitään tästä tekemällä jokainen oman osamme. On sitä ennenkin selvitty. Kiitos sinne pilven reunalle.

Nyt tarjotaan eläinsuojeluyhdistykselle mahdollisuus rakkikoirien jokailtaiseen ilmaiseen konserttiin, Inkeroisten suuren kukkulan ja Vuoritien maisemiin. Konsertti alkaa klo 21.30 ja päättyy seuraavan vuorokauden puolella n. klo 04.00–05.00. Tervetuloa.

On outoa kaupungin touhu. Ei ole rahaa Voikkaan pallokentän hoitoon mutta turhakkeeseen Kimolan kanavaan löytyy kyllä. Kaupungin autot kulkee joka päivä edestakaisin Voikkaan satamien väliä. Ei ne varmaan huvikseen ajele.

Pallo ei vaan kestä. Siksi mullistukset. Kehitysapu? Kondomeja ja kierukoita.

Myllykoskella voisivat vanhemmat hakea omat kullannuppunsa kotiin leikkipuistosta puolenyön jälkeen. Siivo ja meteli ovat sitä luokkaa, että sakkoja voisi jo antaa, yleisen järjestyksen nimissä.

Suomessa ei ole enää sananvapautta. Päivi Räsäsellä myös oikeus omaan mielipiteeseensä. Jos ei saa sanoa omaa mielipidettään, se rikkoo myös perusoikeutta. Ottakoon joku tästäkin taas itseensä.

Marinkylässä eivät kaikki koiranomistajat tunnu tietävän milloin koirat saavat olla vapaana.

On niitä Taikapäiviä ollut ennenkin, Saverolla isäntä katosi viikoksi 50-luvulla ja ilmestyi kuin tyhjästä pellolle heinähommien alettua

Magic

Brittejä on vaikea ymmärtää. Miksi he luopuvat kaikista koronarajoituksista samalla, kun maassa todetaan 50 000 tartuntaa päivässä, delta-varianttia? Britit pelaavat upporikasta ja rutiköyhää maansa nuorison ja koko Euroopan terveydellä.

Britannia on muuttunut oudoksi. Mitä siellä oikein tapahtuu? Ensin brexit, sitten koronarajoitusten poisto. Ja englantilaisten maine meni jalkapallohuligaanien harjoittaman öykkäröinnin ja väkivallan seurauksena.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka