Napakat: Onko todellakin niin ettei autojen/moottoripyörien nopeuksia saada pienenemään Kauppalankadulla

Walk in -rokotus myös Kouvolaan. Kävelen heti sisään.

Mummo 66v

Kylläpä kirpaisee rahapussia ainakin eläkeläisellä nuo Terveystalon hammaslääkäriliksat. Ei mitään tolkkua. Kellä varaa.

Sunnuntaina 18.6. TV1 klo 10 esitti parasta, eikä ollut uusintana. Riparileiriläisten konfirmaatiotilaisuuden! Se oli niin herkkää, kaunista ja rentoa. Onnen kyyneleet väkisin tulvi poskilleni, kun näitä nuoria katseli, niin herttaisia olivat ja tytöillä upeat kynnet. Lempeä pappi kysyi: "haluatteko jatkaa siinä uskossa, johon teidät on kasteessa otettu?" Sehän on konfirmaation sanoma..

Sinä joka valitat koirien haukkumisesta Inkeroisissa. Mene sanomaan suoraan omistajille asiasta, turhaa se on napakoissa kiukutella! Ja turha myöskään koiria syyttää, vika on omistajassa.

Saksan tuhojen jälleenvakuutus ulottunee myös Suomen vakuutusyhtiöihin. Eli vakuutuslääkärit epäävät yhä enemmän suomalaisten korvauksia sairauksista ja liikennevammoista.

Onko todellakin niin ettei autojen/moottoripyörien nopeuksia saada pienenemään Kauppalankadulla! Alue keskustaa, jossa paljon liikennettä pihoista/Ahdinkadulta sekä kevyttä liikennettä! Eikä kaidettakaan näköjään takaisin!

Kun rokotuksia ei vielä ollut, riskiryhmäläiset kävivät kaupassa klo 7–8. Näin estettiin sairaanhoidon ylikuormitus. Nuorten tarpeetonta tehdä nyt sama "kostoksi".

Vanhuksia hoivassa viilennetään suihkussa vain kerran viikossa pesupäivänä. Vuoteessa olevat makaavat joissakin hoivapaikoissa monta päivää ja jopa yötä samoissa hikisissä vaatteissa. Ylimääräisiä taukoja hoitajille, niin millä ajalla?

"totuus on tarua ihmeellisempää"

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka