Napakat: Karaoke on ok sisätiloissa, jossa ovat henkilöt, jotka haluavat sitä kuunnella. Torin karaoke häiritsee keskustan asukkaita ja on epäsopivaa kirkon kellojen kanssa yhtä aikaa

Miksi Kymsote ei järjestä koronarokotuspistettä, jonne voi tulla ilman ajanvarausta?

Maailman hiilidioksidipäästöt nousevat uuteen ennätykseen vuonna 2023. Koronaelvytysrahoista vain 2 % on suunnattu ilmastopäästöjä vähentäviin kohteisiin. Haloo? Ei näin pelasteta luontoa ja ihmistä.

Olin menossa tiistaina Hansakeskukseen rokottautumaan. Päivittelin maskin unohtamista. Heti ystävällinen naisihminen tarjosi puuttuvan maskin. Kiitos vielä! Kouvolassa on ihania ihmisiä.

Eipä ole ilmastokeskustelussa juuri ollut esillä Amazonin sademetsien tolkuton tuhoaminen. Pikku juttu varmaan suomalaisen autoilijan rinnalla.

Karaoke on ok sisätiloissa, jossa ovat henkilöt, jotka haluavat sitä kuunnella. Torin karaoke häiritsee keskustan asukkaita ja on epäsopivaa kirkon kellojen kanssa yhtä aikaa. Jonkun keskustassa asuvan läheisen sielunkellojen ääni hukkuu karaokemölyyn. Pyydämme vähän kunnioitusta.

Vai, että ihan Kymsotesta kantelee MaRa/tj. Lappi! Voi Hyvää päivää! Unohtuikohan tässä nyt taas se yksilön vastuu! MaRa tuntuu haukkuvan kaikkea yhteiskunnan ylläpitäviä organisaatiota, vaikka parasta yritetään!

Onko jatkuva negatiivinen uutisointi Kymsotkun toimista saavuttanut sen pisteen, että se ei toimi nykymuodossa vaaditulla tavalla.

JK

Täsmennyksenä Huikeinlenkki-luontopolusta 20.7. kertovaan juttuun: Niinistön ja Koivurannan asukkaille pääsyn polulle mahdollistaa vankkarakenteinen siltä, joka syntyi kesällä vuonna 2006 kahden Paununpolulla asuvan isännän talkootyönä. Valkealan kunta tarjosi rakennusmateriaalin.

MaRa haastoi Kymsoten, vaikka syyllisiä tilanteeseen ovat jalkapallotunarit, jotka ottivat koronariskin.

Miksi sinne rajalle mennään testaamaan, jos sitä ei haluta tehdä? Vastuutonta puuhastelua.

Ei "kosto", vaan koronan leviämisen ehkäiseminen ajatuksena. Toivon, että nuoret aikuiset ajattelevat mitä tekevät. Se kellonaika oli esimerkki.

Miten ihmeessä alokkaat ovat päässeet baariin tai yleensä iltalomille!? Eiväthän he osaa vielä käyttäytyä sotilaallisesti. Tätä ihmettelee vanha reservin eversti.

Mikset vanhempana ohjeistanut hengitysoireista alokasnuorta menemään baarin sijaan koronatestiin. Se olisi ollut sinun tehtävä.

Kyllä Suomessa on sananvapaus, kunhan ei sano ääneen mitä Raamatussa lukee.

Suomen läpi matkaaminen tekee surulliseksi. Paljon hakattua ja harvennettua metsää, vain vähän koskematonta luontoa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka