Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Valkealan kesäteatterissa sai taas nauraa ja nauttia oikein sydämensä kyllyydestä

Ahdinkadulla varkaita! Talon ulkoseinältä viety ruskea 4-osainen keramiikkareliefi, kehyksessä luettavissa mm. "JUNGLE". Rakas muisto, iso suru!

Nuortenkin kannattaa varoa koronaa vielä sen aikaa, että saavat sen 2 rokotetta. Nimittäin jopa yli puolet koronan lievänäkin sairastaneista saa pitkäaikaisia oireita. Kenties jopa vuosiksi jäävä väsymys voi viedä monta tärkeää asiaa, kuten liikunta-, opiskelu- tai työkyvyn.

Sähköpotkulautaan isompi etupyörä, auttaisko hallintaa? Nopeudet pienemmiksi. Lapset liikenteessä. Minä pelkään.

Ulla Viskari (ks.23.7) Ei sitä rokotusväliä niin radikaalisti voi lyhentää 12 vik.8 viikkoon! Rokotus suojan antama teho heikkenee. Näin olen kuullut jonkun THL:n asiantuntian sanovan telkkarissa. Ehkä 2 viikon maksimiaikaistus mahdolisuus!

Tienristillä on muutama vanha puhelintolppa, jotka kuuluvat paikalliseen perinnemaisemaan ja ne on ehdottomasti kunnostettava ja säilytettävä.

JK

Ripset liimataan myrkyillä, geelikynsien myrkyt imeytyvät hiotun oman kynnen läpi kehoon! Moni yrittäjä altistunut ja joutunut lopettamaan. Että luonnollinen.

Suomen Suvi laiva oli aivan täysi, kaksi linja-autollista matkustajia Voikkaalta Heinolaan.

Kaupunki maksaa reilut 2000 euroa korvausta kylän liikuntapaikan kunnostuksesta talkoolaisille. Esim ulkojään pitäminen vaatii päivittäistä aurausta ja jäädyttämistä. Tenniskentillä käyttäjät huolehtivat kentän kunnostuksesta vuoron jälkeen ja kaupunki maksaa massat ja kentänhoitajan palkan 6kk n. 18 000e ja seura kerää rahat n. 9 000 euroa itselleen. Reilua!

Valkealan kesäteatterissa sai taas nauraa ja nauttia oikein sydämensä kyllyydestä...mahtavia laulajia koko porukka! Kiitos!

Kiitos erinomaisesta toiminnasta rokotushenkilöstö. Kiitos!