Napakat: Ihmisten palkkaa ne loma- ja lomaltapaluurahatkin ovat

Nuorten kannattaa lukea Helsingin Sanomien juttu Pitkittynyt tauti ehkä kymmenillätuhansilla Suomessa 22.7.2021 - vaikka kirjastossa.

Niin se vaan on bensan hinta hilautunut ylöspäin kaikessa hiljaisuudessa, vaikka niin lupasivat, ettei siihen puututa!

Mitä ihmettä naapurin ikämies uunissaan polttelee, mutta käry on sietämätön ja tätä pitää sietää jopa yöllä.Pidä siinä sitte akkunoita auki, mitäpä sitä muista välittämään.

Kotkaan tullut ruotsalainen vene? Ovat ihmeissään? Miten se on tullut? Onhan siellä suuri sairaala ja Kymsote! Miten se on sinne tullut? Olisko vastauksia tulossa?

Kari Valenille (KS Napakat 24.7.21) tiedoksi. Äitiyspakkaus syntyi paljon, paljon ennen vuotta 1975, minunkin 1960-luvun alussa syntynyt lapseni sai jo silloin pakkauksen.

Ihmisten palkkaa ne loma- ja lomaltapaluurahatkin ovat. Ay-pomot eivät vaan uskoneet, että ihmiset olisivat kuukausipalkoistaan osanneet varautua lomanviettoon. Sen vuoksi holhottavien palkasta nipistettiin lomarahat erikseen jaettavaksi muka ay-liikkeen ansiona. Ihan itse työntekijät palkkansa ansaitsevat.

Kiitos Valkealan kesä teatterinporukalle jälleen kerran hauskasta ja viihteellisestä esityksestä! Menkää ihmeessä katsomaan!

Onko meillä teho 0, jotka rokotettiin 4vk välein?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka