Napakat: Kiitos teille ihanan kurttulehtiruusun puolustajat! Kyllä täällä olisi paljon muuta hävitettävää ennen tuota ihanaa ruusua

Vai että Kristeri pelottelee, kun ammattilaisena kertoo totuuden! Kyllä nyt biletys ja kokoontumiset tauolle, ja rokotuksia vaan, niin paljon kun on. Jos joku ei halua, se on hänen häpeänsä. Koulut alkaa ja tavanomaisten flunssakuumeitten vuoksi ei etäopetusta tarvi järjestää. Se tulee ja menee, kunhan korona ei pääse valloilleen!

Maskit ja desit käyttöön

Kiitos Kouvolan kaupungin päättäjille Kalalammen ympäristön raiskaamisesta.

Ent. Lenkkeilijä

Kiitos teille ihanan kurttulehtiruusun puolustajat! Kyllä täällä olisi paljon muuta hävitettävää ennen tuota ihanaa ruusua.

Minusta tuntuu... Kotona yksin koronan varmimmin saa. Kun ilmastointi on talven remppapölyt, aulassa karvainen matto 7 m, jota ei puhtaaksi voi sanoa, kun aurinkotuuli painaa. Ilmastointi on kuin entisajan puuhella, josta savut painoi kesäaikaan alas tupaan. Ulko-ovea ei 3. kerroksessa talossa saa avata. Joku saa raitisilmamyrkytyksen, kun ilma vetää ylös päin.

Uniapnea

Osalla kokoomuksen poliitikoilla tutisee housut, kun Anssi Tähtinen valitaan Kouvolan Veden puheenjohtajaksi

Rokotetut vanhemmat käyvät huvittelemassa ja tuovat lapsilleen koronan tuliaisiksi. Reilua vai mitä?

Sitten huomisen sää: huomenna sataa rankasti. Tosin siihen liittyy vielä paljon epävarmuustekijöitä, asia tarkentuu ylihuomenna.

Koronapassi käyttöön. Rokkovastaisille omat asiointiajat kauppoihin yms. Jotenkin täytyy tästä helvetistä ulos päästä.

Koska se heteroiden marssi on, ja liputuspäivä? Heidän avulla Suomi pystyssä pysyy.

Vesa Vainio, hienoa työtä. Johto kuvittelee, ettei heitä koske samat säännöt kuin muita kuntalaisia. Kyllä ne herrojen metkut tiedetään, mutta on tärkeää, että niitä myös tutkitaan ja tuodaan julki. Ei se raha mainetta tuo, mutta ylimielisyys sen vie.

Aikaansaavassa uudessa kaupunginhallituksessa toivottavasti on nuoria, tervejärkisiä valtuutettuja. Sinne eivät kuulu menneisyyden miehet Nyyperi ja Vainio.

Olgan Farmi ihana, katsomisen arvoinen paikka. Työllistää kylän reippaita nuoria. Hieno homma! Näkemistä ja tekemistä kaikenikäisille.

PT

Karjalan prikaatissa ollaan huolestuneita, ettei vaan kukaan saa koronarokotetta alle 12 viikon välein. Nykytilanteessa kuitenkin rokotusvälin lyhentäminen olisi järkevää. Rokotevalmistajan mukaan riittää 3 viikon väli.

Miksi ei palvelukseen astuvilta nuorilta vaadittu/suositeltu ennen palvelukseen astumista edes ensimmäistä koronarokotetta?

Voi tätä valitusten määrää Napakoissa! Koettakaa nyt hyvät ihmiset kääntää katse parempiin asioihin, niitäkin on.

Eikö tämä nykyinen voimassaoleva kotihoidon malli, jossa hoitajat autoilevat suurta kaupunkiamme ristiin rastiin asiakkaiden luona, ole jo näyttänyt mahdottomuutensa? Kuka nuori haluaa tuohon ralliin? Voiko malli oikeasti olla edullisin? Entä jos vanhukset olisivat hoivakodeissa tai siis yhteisessä kodinomaisessa paikassa? Hoitajat paikalla, eivät auton ratissa. Pakkohan tähän on muutoksen tultava, jo ilmastollisista syistäkin.

Minä ehdotan, jospa Vainio, Tähtinen ja muutama perustais oman puolueen. Aina valmis mihin vain.

Läheisenä pitämäni henkilö paljastui laskelmoivaksi hyväksikäyttäjäksi, nyt on usko ihmisyyteen aika heikoilla.

Koronan deltavirusmuunnos tarttuu yhtä herkästi kuin vesirokko.

Asiaa Tapio Aallon kirjoitus. Järjettömyyttä ja rahan tuhlausta lupiinien ja ruusujen vihaaminen. Pujo ja jättiputki ansaitsevat ne.

Toivon todella hartaasti, että koko perheeni säästyisi koronalta, ja saisimme elää terveinä. Mutta se näyttää aina vain epätodennäköisemmältä. Mitäs jos meille osuvatkin pitkän koronan neurologiset vauriot?

Kouvola onnistui pilaamaan Kansainväliset markkinat. Turha sen on kuvitella, että tuppukylästä tulisi jotakin. Kohta täällä ei pysähdy kun jotkut paikallisjunat. PS kun maitofirmat on täältä lähteneet.

Mies Sippolasta

Festareilla ja ravintoloissa juhlitaan yötä myöten ja korona kiittää! Nyt toisen asteen opiskelijat taas joutumassa kärsijöiksi, miten päättäjät edes kehtaatte suunnitella etäopetusta? Missä opiskelijoiden oikeusturva ja yhdenvertaisuus?

Ei ole Kouvolan demareilla demokratiasta tietoakaan. Oligarkia vallassa ja muut nöyrtyy. Eipähän tarvitse enää äänestää tämän puolueen henkilöitä!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka