Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyl maar luotan konkareihin enemmälti ku näihin pakallisiin julkkiksiin Satuun ja Paulaan.

Kävin sankarihaudoilla, menehtyneet pääosin reilu 20, tämän päivän nuoret bilettää, osa ei pysty armeijaa käymään, ei opiskelemaan tai työtä tekemään, kovin on aines vastuutonta verrattuna sotiemme sankareihin.

Kotihoidon esimiehet eivät osaa tai viitsi hoitaa hommiaan. Asiakkaan aamulääkkeet tai hoidon tarpeiden arviointi eivät ole nähtävästi heidän mielestään tärkeitä. Hoitajat joutuvat sijaiskärsijöiksi.

Unohdetun asiakkaan omaiset

Uskomattomia valittajia nämä kerman kuorintaa harrastavat tyypit, jotka kuvittelevat tekevänsä mitä vain. Ent. Valtakadun katkaisu jonkin markkinasession vuoksi tai erään Padelkentän valitukset ovat ärsyttäneet näitä määrätyn ikäisiä henkilöitä. Hyvä niin, kun jotain rotia löytyy vielä näille haihattelijoille.

Nyt pitäis Kouvolan iskeä. Syntyville lapsille rahaa. Perheille tukea asumiseen. Ei tappelua asunnon ostajille. Vanhat ukot koulutettaviksi tähän päivään.

Digiloo digiley... Valkealan kesäteatterille iso kiitos Viihdepläkäyksestä! Esitys ihastutti, nauratti ja laulatti!

Kiitos Jaala, Isoruhmaan rantaa raivattu niin että järvi näkyy eikä vain pusikko.

Sähköautoille on uusi hyvä latauspaikka: Keltsun jäteaseman sähkölelut kontti.

Umpan äijä

Ei alokkailta voi vaatia rokotusta ennen palvelusta. Olisi kuitenkin ollut järkevää tarjota halukkaille täysi rokotussarja jo ennen palvelusta. Ja Karjalan prikaati olisi voinut antaa omat koronarokotuksensa heti eikä viikkoja asepalveluksen alusta.

Anssi Tähtinen, tuo Sirola-opistossa demagogitaitonsa oppinut, sinnittelee julkisen sanan myötävaikutuksella taas kohti asemaa, jossa voisi edelleen puuttua näkyvästi asioihin, jotka ilman häntä hoidettaisiin kaupunkilaisia hyödyttävällä tavalla.

Korona lähti Suomessa laukkaan kesälomakaudella. Koronaturvallisuudesta huolehtiminen on nyt kummallisesti unohdettu. "Ei vaan jaksa" on huono peruste sairastuttaa itsensä ja läheisensä vakavaan tautiin.

Koronakoordinaatioryhmä. Älkää viekö heiltä unelmia, jotka vielä kuluvana kesän viettävät häitään. Kohdistakaa mahdolliset rajoitukset sinne, mistä ne on ryöpsähtäneet. Kirkkohäät.

Rokotepassi ei ole passi juhliin ja mihinkään yleisötapahtumiin, sillä kaikki rokotetut ja rokottamattomat tartuttavat koronaa aivan samalla tavalla. Maskit ja käsidesit on oltava kaikilla jatkossakin, myös niissä juhlissa ja tapahtumissa!

Lämmin, aito kiitos Kouvolalle upeista luontopoluista, joiden joukkoon kunnostettava Kalalammen alue nyt pääsee.

Oletko Tähtinen sitä mieltä, ettei Taiveaholla ole riittävää kokemusta kaupunginhallitustyöhön? Tuskin edes tarvetta perehdytykseen tämän kaupungin asioiden hoitamiseen.

Kyl maar luotan konkareihin enemmälti ku näihin pakallisiin julkkiksiin Satuun ja Paulaan.

Jotain on pahasti pielessä. Rokotuspassi tulossa. Vilautat iloisesti festareiden muhkealle ovimiehelle ja siitä sisälle! Mutta, jos työnantajasi kysyy, älä missään tapauksessa näytä tai kerro rokotuksistasi hänelle, hirviölle, sehän on salaista tietoa.

Miksi Kouvolan Sanomien toimittajat usein kirjoittavat Sippolasta, että se on metsien keskellä ja sijainti on syrjäinen (esim. KS 3.8.2021). Sippolan seutuhan on tunnettu laajoista ja komeista peltoaukeistaan. Ja Roomaan tai Pariisiin Sippolasta on lyhyempi matka kuin Manskilta.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.