Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Jos paikallistuntemus ratkaisee hallitus- ja hallintopaikat, niin Iltarastikävijät ovat ylivertaisia

Iso kiitos Poksin päivystykseen hyvästä, nopeasta ja ammattitaitoisesta hoidosta joutuessani hakemaan apua silmäsairauteeni. Te ette pettäneet, vaikka tilanteenne on nyt melko haastava. Teette hyvää työtä meidän kaikkien eteen.

Kouvolan kaupungin taktiikka: Emme kuule paikallisia hankkeen suunnittelussa, kun oletamme ettei sitä vastusteta. Näin Suoknuuti Jaalan lämpökeskushankkeesta.

Järjestäkää nyt ihmeessä kouluissa ne koululaisten rokotukset.

Kiitos Poksin sisätautien tähystysyksikkö aivan ihanasta palvelusta! Muistinkohan edes siellä kiittää? 5.8. klo 10.20.

Korona Kymenlaaksossa leviämisvaiheessa ja olisiko aika kieltää suuret yleisötapahtumat, pelit, Koria Roll jne. En ymmärrä. Nyt järjestäjät, mennäänkö terveys vai raha edellä?

Kaupungin kesäkukkaistutukset ovat tosi kauniita, värikkäitä ja piristäviä silmäniloja tänä vuonna, kiitos niistä!

Tapaus Satu Taiveaho on niin ruma... Sellaista ei pitäisi tapahtua nykyaikana. Mutta Kouvolassa tapahtuu. Toimeenpanijoina vanhat jäärät, jotka pelkäävät valtavasti, kun heiltä itseltään puuttuvat työkalut yhteisten asioiden vastuulliseen ja luottamusta herättävään hoitoon. He ajavat vain omia etujaan yleensä muiden kustannuksella. Todella valitettavaa.

KS kirjoitti 4.3 kotihoidon muutoksesta, kuinka jatkossa käy aina tuttu hoitaja. Äidilläni käynyt tälläkin viikolla useampi eri hoitaja. Taisi olla vain kaunis ajatus.

Ihmiset tarvitsevat edelleen pankkipalvelua tiskiltä. No, mitä tekevät pankit, lyhentävät aukioloa. Talvella värjötettiin ulkona pakkasessa, koska sisään vaan määrätty määrä. Ei hyvää mainosta. Kaikki eivät käytä kortteja ym. somea. Kyllä on tapissa voiton haku. Ps. Pankit päivittäkää myös sivujanne. Taidan vetää rahani sukan varteen. Lyhyt aukiolo lisää jonoja. Pandemia?

Kymsote ei huomioi, että on ihmisiä, jotka eivät eri syistä pysty varaamaan aikaa sähköisesti tai soittamalla. Heille, joilla ei vielä ole aikaa 1. rokotukselle, pitäisi myös järjestää ajanvaraukseton rokotuspäivä.

Oliko tämänpäiväinen 16 tartuntaa Kymsoten alueella koko pandemia-ajan korkein?

Onko järkevää laittaa lapset ja nuoret lähiopetukseen ennen rokotuksia? Mikä nyt on paremmin kuin aiemmin pandemia-aikana? Vaivaako päättäjiä ja viranomaisiakin koronaväsymys?

Jos paikallistuntemus ratkaisee hallitus- ja hallintopaikat, niin Iltarastikävijät ovat ylivertaisia. Sakissa heitä ei vain näy.

Jo ympäristökuntien liittymisvaiheessa Kouvola suunnitteli: kaikki pois liittyneiltä. Sitä ei kaikki ymmärtäneet. Toisinajattelijat vaimennettiin. Tässä sitä nyt ollaan sen "puhtaan kaulan kanssa".

Ai kahen metrin turvavälisuositus poistuu. Olen huomannut sen poistuneen siellä ja täällä ajat sitten. Minun niskaan ei hengitetä. Ja maski jos puuttuu, sitte jutellaa. Pahanhajunen hengitys jo oksettaa. Saati sun aerosolit. Yleensä ukkoja.

Kuusankoskelta Kouvolaan klo 7.20 on linja-auto täysi eikä osalla ollut maskia. Kuski voisi huomauttaa siitä. Se on täysi linja-auto. Koro leviää.

KPL, nyt on niin paljon pelissä, että eiköhän laiteta maski naamalle kun käydään kauppakeskuksissa. Kyllä kapteeni tietää!

Vähiten ääniä saaneen Tähtisen halutaan SDP:ssä herastuomarina vesittävän laillisetkin päätökset. Hyvävelipuolue.

Täällä tyhmä taas ihmettelee koronarajoituksia. Miksi ihmeessä ravintoloita rajoitetaan, kun samalla pidetään olut- ym. festareita? Osaako se virus nämä tapahtumat kiertää? On kyllä outoja päätöksiä. Sitten tämä k-passi. Siinähän se kastijakokin sitten toteutuu tässä maassa.

Kiitos Voikkaan hammashoitolan hammaslääkäri Fereiralle ma 2.8. Oli ihmisläheinen kohtelu.

Taiveaholla tietoa ja osaamista enemmän kuin Kuusaan jäärädemareilla. Mitä te pelkäätte, tehkää kuten Helminen. Jättäkää asiat nuoremmille ja vaaleissa eniten ääniä saaneille.

Joidenkin mielestä demareidenkin tulisi käyttää "maalaisjärkeä"?

Suomalaisilla naisilla Tokiossa kisan jälkeen kova itkun vollotus, tulipa mitali tai nyrkki nenään! Pahimmassa tapauksessa molemmat.

Ingo

Oikein ettei Taiveahoa valittu hallitukseen. Todennäköisesti suurin osa häntä äänestäneistä teki valinnan aivan muista syistä. Esilläolosta turhanpäiväisistä asioista lööpeissä.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.