Napakat: Rakennetaanko iso kallis koronapassijärjestelmä siksi, että porukka pääsisi baariin?

Eikös kuntavaaleissa valittu jäsenet valtuustoon eikä hallitukseen? Vai käsitinkö asiat taas väärin?

Mikähän saa Kouvolan demarit ehdottamaan Kouvolan Veden hallituksen johtoon henkilön, jolla on jo sukset ristissä kyseiseen firmaan? Ehdokkaat vähissä?

Jos nuorille tulee mielenterveysongelma ilman baarissa notkumista, mitäs sitten kun sairastuu koronaan ja jää puolikuntoiseksi tai menettää läheisiään, siitäkös se mielenterveys kohenee?

Voiskohan linja-autokuskit huomauttaa matkustajille maskista, joilla ei ole sitä. Aamuisin klo 7.20 linja-autossa on porukkaa, osalla ei ole maskia. Vaikka olisi saanut kaksi rokotusta, olisi hyvä pitää.

Rakennetaanko iso kallis koronapassijärjestelmä siksi, että porukka pääsisi baariin? Ja aletaan testata terveitä, samalla kun terveydenhuoltojärjestelmä ei tahdo selvitä edes sairaiden hoitamisesta?

Kyllä minäkin pillastuin herastuomari Anssi Tähtisen pätemisen tarpeesta (kirjoitus KS 6.7.). Pysy sinä vain siellä vesiasioissa, joiden ansiosta sen ratkaisevan äänen sait joltain paikalliselta solidaariselta äänestäjältä.

Nurkkakuntalaisen ääni

Hoitajilla on lomia, vapaapäiviä, aamu- tai iltavuoroja, sairastumisiakin. Ei tietenkään voi joka käynnillä sama hoitaja olla.

Jukka Nyberg sanoo, että äänimäärä on yksi osatekijä valinnoissa! Anteeksi,että äänestäjänä olen ymmärtänyt väärin vaalien merkityksen, tulipa harvinaisen selväksi ketä ei ainakaan kannata äänestää!

Huh, huh, Tähtinen, Nyberg? Ei-demarina arvostan Marinia kaikkien aikojen pääministerinä. Vetää taas voimattomaksi KS 7.8. "Lukijalta" ja Kouvolan Veden työsuojeluilmoitus. Please, antakaa eniten ääniä saaneille ihmisille mahdollisuus yhteistyökykyisempään ja parempaan asioiden hoitoon meillä Kouvolassakin.

Maksaja

Ensin piti vain vanhukset ja huonokuntoiset K-piikittää ja nyt piikitetään poikkeusluvalla saaduilla K-piikeillä jo lapsia ja kukaan ei voi tietää seuraamuksista mitä niistä lapsille voi tulla, jos itselläni tuon ikäisiä lapsia en varmasti tuntematonta injektiopiikkiä antaisi lapseeni piikittää.

Jotta Kouvola kykenisi alentamaan veroprosenttia ensi vuodeksi, niin silloin hallinnostakin pitäisi vähentää pari isopalkkaista virkamiestä.

Kyky koetuksella

Kotkantiellä kymmenien autojen ja rekkojen jono, ja mitä tekee puimurikuski? Mikä siinä levähdyspaikassa oli vikana, johon ajamalla liikenteen sujuvuus olisi parantunut?

Älkää nyt enää jatkossa hyvät ihmiset äänestäkö näitä tähtisiä ja nybergeitä! Herätkää äänestäjät! Nämähän vievät arvon pois koko puolueelta!

Demarit hoi. Pilasitte lopullisesti vähäisen Kouvolan maineen. Jäärät ja änkyrät pitää erottaa.

Mitä demokratiaa se on, että fiksummat uikuttavat taustalla ja vähemmän fiksut saavat mellastaa yhteisten asioiden hoitamisen nimissä? SDP

Voi hirvitys minkälaista jälkeä on vasta päällystetty kutostie! Pinta rikki ja merkit puuttuu rouhitun osan alkaessa... Alku Utin jälkeen oli lupaava mutta...

Hieno homma leviämisaste, saadaan elää niinku elopellosa.

Rupean elää niinkuin ei koronaa

Olisiko mahdollista että voisimme perua tämän typerän liittymisen, ja kunnat saisi taas päättää omista asioistaan? Kyllästynyt sortoon.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka