Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Alueellisen tasapuolisuuden nimissä vaadin että kaupunkilaisille ilmainen auringonkukkapelto on saatava myös ydinkeskustaan.

Miten on mahdollista, että Jukka Silenin firmasta ostettiin työvaatteita Kouvolan Veteen huimalla summalla hänen toimiessa samanaikaisesti Kouvolan Veden johdossa? Kuitit ja katteet julkisiksi!

KPL:n juhlaottelu lauantaina? Paljonko väkeä otetaan sisälle, toistuuko viime vuoden laskuvirhe? Mitä tekee Kymsote - vaikenee? Toivottavasti ihmiset ymmärtävät jättää tapahtuman väliin?

Kymsoten mielenterveyspalveluissa uuden potilaan alkukartoitustiimi toimi hyvin. Mutta siihen se sitten (ainakin meillä) tyssäsi. Resurssit eivät ole riittävät, jos jatkohoitoa joutuu odottamaan kuukausia.

On Kouvolan touhu kummaa. Voikkaan pallokenttää ei hoideta mutta kyllä Hirvelän satamaan ja Lassilan pellolle kyllä on koneita heinää leikkaamaan. Sielläkö pitäisi nuorten potkia palloa?

Onko kaupunginjoht. Toikalla mitään tehtävää missä pitää asukkaiden puolia? Esim. Kouvolan Veden törkeydet ja Jaalan pellettilämpölaitoksen sijainti? Otappa se omalle takapihallesi! Suosittelen! Jaala on Kouvolan helmi!

Koronaan sairastuneita nyt 1024 päivässä, eilen. Ei oo hyvä juttu!

Koronaan sairastuneista lasketaan vain kuolleet. Entäs long covid eli "pitkä korona"? Siitä ei kukaan viranomainen lausu mitään! Ei kiinnosta, niinkö?

Kouvolan Ydinkeskusta pelaa kaksinaamaista peliä. Taiteiden Yö peruttu. Samalla kannustetaan yrityksiä järjestämään omat ohjelmansa. Annetaan myös kouvolasome. Com käyttöön.

Alueellisen tasapuolisuuden nimissä vaadin että kaupunkilaisille ilmainen auringonkukkapelto on saatava myös ydinkeskustaan.

Miksi koulussa ei rokotetta näitä nuoria. Ettei tarvi pitkin katuja jonottaa.

Ne, jotka eivät ota rokotetta ja viihtyvät tapahtumissa, voivat sairastuessaan soittaa Maran johtajalle ja pyytää apua, mutta ei kuormittamaan terveydenhoitoa.

Olen jo pitkään huomannut, että osalle nuorista puhelimella soittaminen on vaikeaa ellei mahdotonta. Ja kuitenkin kyse on helposta asiasta. Voisiko koulu ottaa asiakseen opettaa nuoret soittamaan? Se on tärkeä taito.

Sydämelliset kiitokset walk-in ilta- ja lauantaivuoroja tekeville rokottajille! Oletan, että teette tätä vielä päivävuorojenne päälle. Kiitos!

Nyt kun näitä koronaviruksia ylimalkaisesti pyörittelee... Näyttää vääjäämättä siltä, että tämä kiinasta lähtenyt paha koronavirus on karannut virustutkimuslaboratoriosta, jossa viruksia on tutkittu, muokattu ja muunneltu.

Sano se ääneen

Jonkun aikaa mielessä on pyörinyt isorokko. Ikäiseni lapset isorokkorokotuksen kai lapsena vielä saivat. Vai mikä se kummallinen reiteen annettu rokotus oli? (Joku calmet-rokotekin oli?) Joissain viruslaboratorioissa sekin kaiketi on säilössä, ja kiinnostaa varmasti nykyajan tutkijoitakin.

Kuusaalainen pariskunta näyttää ottavan keulapaikat maakunnan toimielimissä.

Sanotaan, että on jokaisen oma asia jättää rokotuksen ottamatta ja sairastaa korona. Niin se osa onkin, mutta oma asia ei enää ole tartuttaa muita ja maata sairaalassa veronmaksajien rahoilla. Välinpitämättömät ihmiset ovat koronarajoitusten alkusyy. Pitäisi olla rohkeutta kertoa tämä selvästi ja ääneen!

Koria-Rolli artikkelista puuttuivat myöskin järjestäjinä olleet Käen Jari, Raanojan Petri ja Kalle. Olivat myöskin koko ajan mukana toiminnassa!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.