Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Verhojen läpi voi kuulla monenlaista

Mietin ollessani ensiavussa, ovatko missään olosuhteissa suunnittelijat tulleet ajatelleeksi suunnitellessaan ja remontoidessaan ensiapua Poksissa sen mahdollista yksityisyyttä.

Nyt näköesteenä toimivat verhot, mutta ne eivät estä keskusteluja hoitajan ja potilaan lääkärin ja potilaan välillä. Siellä muun muassa käsitellään henkilötunnusta. Jos on vähän huonokuuloisempi niin se tulee kovemmalla ja sen kuulee silloin naapurina oleva potilas, joka kirjoittaa halutessaan ylös ja voi käyttää hyväkseen ja levittää kuulemiaan juttuja. Ja muutakin intiimimpää jota ei halua kaikkien kuulevan.

Siten verhoilla ei ole muuta virkaa kuin näkösuoja. Ei ole paljon käytetty järkeä.

Ja miksi ensiapu on remontoitu, kun sitä ei tulla tulevaisuudessa käyttämään kouvolalaisten hyväksi? Siihenkin on tuhlattu rahaa miljoonia euroja, jotka olisi voitu käyttää kunnon sairaalana.

Eila Alt

Jaala

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.