Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Milloin Kouvolassa kasvisruoka tulee kouluihin vapaasti otettavaksi vaihtoehdoksi?

Ajakaa te hyvät ihmiset ilmastomyönteisillä polkupyörillänne, mutta älkää pakottako minua luopumaan autosta ja rollaattorista. En minäkään pakota teitä.

Vasemman lonkan vanki

Onko se sitä kuuluisaa järjen köyhyyttä vai mitä lähteä viikoksi tai viikonlopuksi reissuun ja jättää kissa yksin kotiin ja pihalle.

Petri Hiltunen, kannattaisi itse ensi noudattaa Raamatun oppeja ennen kuin vaatii sitä muilta.

Tutkimuksen, ja järjen, mukaan ihmiset valitsevat elinympäristönsä mieluummin vesistön ääreltä kuin esim. radan varresta. Milloin Kouvolaa päätettiin ruveta johtamaan niin, että kehittämistä on julkisten palvelujen sullominen tylsimpään osaan ja viihtyisämpien puolustajat leimataan kyläpoliitikoiksi?

Saigonin 1975 tapahtumat toistavat nyt itseään Kabulissa. Taleban vie vuorostaan länsimaita kuin pässejä narussa. Näitähän Nato ja muut länsimaat ovat siellä 2000-luvulla olleetkin. Kiina ja Venäjä tulevat varmasti korjaamaan kaikki hyödyt länsimaiden kardinaalimokien seurauksena.

Milloin Kouvolassa kasvisruoka tulee kouluihin vapaasti otettavaksi vaihtoehdoksi? Se lisäisi ruokailun suosiota, kun olisi vaihtoehtoja. Kotkassa ollaan tässä asiassa jo paljon pidemmällä.

Sinulle joka ihannoit toisen maan kulttuuria ja uskontoa, tutustu hiukan sharia-lakiin. Ei ole kovinkaan mukava juttu se. Hirvittävää kurjuutta!

Voikkaan pallokentän pelastajat tehkää Mäkipaakkasen kanssa diili. Kaupunki maksaa kentänhoitajan palkan 6 kk ja tarvikkeet. Teille jää sähkö ja vesi + saatte vielä periä käyttömaksua käyttäjiltä ja valikoida käyttäjät - näin toimitaan mm toisessa ulkoliikuntapaikassa koskenrannassa (tennis). Hyvä diili!

No hei, mutta eikös se olekin niin, että Suomi pelastetaan peräpeiliin katsomalla! Ei me mitään tutkimusta tarvita, kyllä ammattikoulutaso hyvin riittää meille. Suomi nousuun turpeella!

Onko sillä Voikkaan pallokentällä käyttäjiä? Asuuko siinä pelaavia nuoria lähellä? Ei sitä kannata pelkästään Sami Hyypiän muiston vuoksi ylläpitää, käyttöä pitää olla.

Maskittomat pelaavat venäläistä rulettia maskillisten puolesta ja kustannuksella.

RW

Maksuton ehkäisy, maksuton koulutus, maksuton koulukyyti, peruskoulun pidennys... Kuka nämä maksaa - tietenkin veronmaksaja - kiittääkö nuoriso, tuskin.

Ei Afganistanin tilanne ole verrattavissa talvisotaan. Ei "Talebania" ole hyökännyt Afganistaniin. Ei heimokulttuurin tilalle demokratiaa voi tuoda.

2 rokotetta saanut voi saada tartunnan ja levittää koronaa. Rokotteen teho hiipuu tarvitaan kolmas ja neljäs rokote jne...

Voi hyvänen aika! Tottakai homoillakin on tunteet! Avioliitto ja lapset kuuluu vain miehelle ja naiselle! Kyllähän Raamattu on pappien ohjekirja, mitä luulisi noudatettavan. Pastori Hiltunen kirjoitti asiaa! Hienoa!

Petri Hiltusta kiiteltiin Raamatun puolustamisesta. Ihmisen puolustaminen jäikin sitten vähemmälle.

Kouvolan Sanomien urheilusivut, nimen voisi vaihtaa KPL-sivut kun muuta urheilua ei kohta lainkaan vaan KPL joka päivä jossain muodossa.

Jos kotona on joutavia kylpy- ja käsipyyhkeitä, niin eläinsuojeluyhdistys Korialla ottaisi niitä mieluusti käyttöönsä kissojen alustoiksi.

Eikös Raamattu ole pappien "työsopimus", jota kaikkien pitäisi noudattaa eikä toimia oman mielen mukaan. Maallisissakin töissä pitää tehdä niin kuin työnantaja määrää. Vaikka työntekijä olisi asiasta eri mieltä.

Juha Pylväs puhuu ihan asiaa. Ei tarvitse pahoitella sanomaansa. Meitä paljon jotka ajattelevat samoin. Jo monta vuotta. Sananvapaus pitää olla.