Napakat | Pyydän että kaupunki keskeyttää välittömästi kaikki meluaitoihin liittyvät muut kuin purkamiseen tähtäävät suunnitelmat. Betonia on jo riittävästi.

Sitten Mosambikiin suomalaiset seuraavaksi turvaamaan. Lopettakaa jo tuo hölmöjen homma. Suomen hallitus ja kaikenkarvaiset virkaihmiset. Jos jossain tappelevat, tapelkoot ja tappakoon. Pidetään omasta maasta huolta, pitämällä huolta omasta puolustuskyvystä. Ei rahaa iänikuisille sotatantereille. Rahan menoa vaan, ja valmista ei koskaan.

Kouvolassa on paljon arvokkaita patsaita ja muistomerkkejä. Jotkut ovat ihan hävettävässä kunnossa, kuten "Kalastava karhu". Jonkun pitäisi kai pitää niistä huolta, mutta mutta...

Yksi asia on varma. Rakkia en ota ikinä. Niin paljon kärsinyt naapureiden otuksista. Räkyttämistä kuunnellut yli sietorajan. Jo koiran näkeminen oksettaa.

Kukahan entinen DDR:läinen on muuttanut Kouvolaan? Kun haikailee entisiä "muuri"aikoja? Kun joka tien varrelle pitää muurit rakentaa?

Voiskohan vaikka kerran kesässä laittaa Mypan ja KJP:n sarjataulukot lehteen. Tilaa on kyllä kun pienentää sen KPL:n pelaajan kuvan joka juoksee joka toisessa lehdessä eri asennossa koko aukeamalla.

Kaikkien lajien penkkiurheilija

To 26.8 klo 13.30 odotin valoissa kääntymistä vas. alas mäkeen. Vaihtui vihreä, ihmettelin miksi jono ei liiku! Suoraan tuli ainakin 4 autoa päin punaista kun meillä oli jo vihreä! Ollaan toki eniten pun. päin ajava kaupunki Suomessa mutta tämä menee överiksi. Mikä välinpitämättömyys kansaa vaivaa! Liikkuvia tarvittaisi kipeästi, sen toteaa joka päivä!

Kiinnostavaa, miten uskovaiset aktivoituvat aihepiiristä Seksi. Ymmärrä ilmiötä, niin ymmärrät ihmisen maailmaa.

Urosliftari

Loistava KS:n urheilutoimitus ei ehkä ole huomannut, että naisten MM-kiekkoa pelataan ja Suomen pelit etenee varsin upeasti. Kattaviin ja hyviin sivuihinne kaipaan palstatilaa myös naisurheilulle.

Täällä puhutaan Raamatusta. Sehän on jonkun keksimä satukirja. Näin se vaan on.

Pyydän että kaupunki keskeyttää välittömästi kaikki meluaitoihin liittyvät muut kuin purkamiseen tähtäävät suunnitelmat. Betonia on jo riittävästi.

Päivän sanan voisi siirtää tänne Napakoihin. Olisi vertaistensa joukoissa.

Jokainen (myös pienituloinen) voi itse asettaa ne Veikkauksen pelirajat niin alas kuin on tarve. Tai olla pelaamatta. Ei sitä 2000 eur kuussa ole pakko pelata.

Minäkin haluan meluaidan Kauppalankadulle, Kymenlukolle (ainakin 7 m korkea).

Hirveä melu

Joudun usein käyttämään julkisia kulkuneuvoja, bussia useinmiten. Nyt linjoilla ajelee ns. pikkubussit. Ovat hyvin ahtaita. Kun nuorisoa nousee autoon, ei heillä ole maskia. Yskitään ja ollaan kuin ei mitään. Penkkiväli ja käytävä tuskin edes metriä. Mahdollisuudet turvalliseen liikkumiseen vähissä julkisella.

Lisää rakennetaan meluaitaa Kouvolaan. Tulevaisuudessa sähköautot lisääntyvät! Äänettömät sähköautot ajelevat meluaitojen välissä! Tulevaisuudessa vuosien päästä! Vaikuttaa turhalta investoinnilla?