Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | 6-tietä päällystettiin Taavetin suuntaan. Tie oli kyllä turvallinen käyttää vielä viime talvenakin. Miksi turha miljoonahanke toteutettiin?

6-tietä päällystettiin Taavetin suuntaan. Tie oli kyllä turvallinen käyttää vielä viime talvenakin. Miksi turha miljoonahanke toteutettiin?

Konsulttiohjausta-ko?

Älä ota, äläkä edes katso kissaa jollet osaa siintä huolehtia, typeryyttä on lähteä reissuun ja jättää kissa ulos omineen, tai edes ottaa monia kissoja kun ei osaa niistä huolehtia, eikö se ole jo eläinrääkkäystä, kyllä siintä syyte pitäisi tulla.

Olipa ihana kirjoitus Ksaon Duunipajasta. Kiitos, kun kiitit julkisesti. Meillä ihan samat kokemukset duunipajasta alkuvuodesta. Mahtavaa, että on tuollaisia opettajia.

Matikkaneron äiti

Kyllä ovat todella epäloogista nuo homojen vihkimistä puolustavat. Uskovat Raamattuun väittämällä, että Jumala on luonut ihmiset. Toisaalta taas kieltävät Raamatun sanomaa kannattamalla samaa sukupuolten vihkimistä. Onko järkee vai ei?

Vaikeaa on näyttää vilkkua parkkipaikalla, kun ei risteyksissäkään / ympyrässä...

Eikös se Raamattu ole kaikille sama, mutta miksi kirkkoja pitää olla montaa eri lajia? Kaikki ovat olevinaan oikeassa, uskon varjollahan tehdään pahimmat teot!

Suomen sotilas, joka kantaa turvaan pientä afgaanilasta on kauneinta mitä olen koskaan nähnyt.

Olen uskossa, en kuulu mihinkään kirkkoon, enkä lahkoon. Noudatan Jumalan sanaa, rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi!

Kouvolan uimahalli on todellakin kaunis! Ihana kaari-ikkuna. Pidän tärkeänä säilyttää ja korjata arkkitehtuuriltaan upea uimahalli. Kouvola voisi osoittaa arvostavansa historiaansa. Täällä on todella vähän jäljellä kauniita rakennuksia.

Kahden metrin turvaväli on toteutunut paikoissa jotka on kuukausiksi suljettu mutta ei missään muualla kauppakeskukset mukaan lukien. Jossakin tämä pahasti mättää. Nyt viimeistään pitää saada nämä yhteiskunnan avaamisen jarruttajat tilille.

Mitähän jos täällä Suomessa huolehditaan omistamme, tytöistä ja pojista, miehistä ja naisista, paljon on työttömyyttä, pientä palkkaa, kurjuutta.

Voikkaan kenttä rapistui, koska siltä vähin erin vähenivät käyttäjät ja kun muutaman kilometrin säteellä on monta hoidettua kenttää, joilla löytyy vapaata peliaikaa. Ehkä Voikkaan kentälle löytyy jotain muuta käyttöä, tai sitten ei.

Jk

Taistelu ilmastonmuutosta vastaan luo uusia tarpeita kuten akkuihin tarvittavat metallit. Niiden tuottaminen tuo sitä vihreää hyvinvointia, josta poliitikot mielellään puhuvat. Nyt pitää vain huolehtia, ettei äänekäs NIMBY-joukko tekosyineen kasaa esteitä kaivostoiminnan tielle.

Työtä ja tuloja

Outoa, miten innokkaasti ihmiset haluavat luopua vastustuskyvystään läträämällä käsidesiä.

Ympäristönhoitaja

Kasvisruuan kyselijä: Kouvolan kouluissa oli jo muutama vuosi sitten vuoden mittainen kokeilu, eikä kasvisruoka mennyt kaupaksi. Toki siihen sitoutuneet saavat sen nytkin joka päivä. Ota selvää, ennen kuin levität luuloja.

Voisiko Lidlin paistepisteen grillipihdit vaihtaa kunnon ottimiin? Hermo menee! Parempi ottaa kädellä, kuin taiteilla pussiin!

Rehtorit! Voisiko opettajille pitää jonkun seminaarin, jossa opetetaan tervehtimään koulun muuta henkilökuntaa? Ja hyvin menestyneille jatkokurssi, jossa harjoitellaan ruuasta kiittämistä.

Kiitos Kouvolan Sanomille, kun julkaisee uskonnollisiakin napakoita! Hyvää syksyä kaikille!

On se vaan mukavaa, kun meillä on tuo Utin varuskunta. On niin mukava katsella ja kuulostella, kun helikopterit pörrää ja laskuvarjohyppääjät hyppivät. Kopterit vois lentää alemmallakin, jotta vois vilkutella.

Valkialain

Rikostutkinta ylikuormittunut, voiko lakimuutoksella vähentää kuormaa kun kaikenmaailman kantelut ym. turhanpäiväiset jutut voi johtaa tutkintoihin ilman mitään sanktioita!

Kyllähän on taas riittänyt mölyä Pilkanmaan Havaiji-juhlijoiden tiimoilta, sääliksi käy naapureita.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.