Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | NapakatTerveys/Turvallisuus alkaa unohtua, kun rahat loppuu, talous menee edelle ja selityksiä löytyy, ei ole normaalia, että koko ajan n. 100 ihmistä sairaalassa koronasta ja yli 20 teholla koko ajan ja vielä nupiksi long covid, korona pitää tukahduttaa p

Terveys/Turvallisuus alkaa unohtua, kun rahat loppuu, talous menee edelle ja selityksiä löytyy, ei ole normaalia, että koko ajan n. 100 ihmistä sairaalassa koronasta ja yli 20 teholla koko ajan ja vielä nupiksi long covid, korona pitää tukahduttaa pois.

Ei tuossa meluvallivillityksessä ole järkeä. Rahaa palaa, kun niitä vaaditaan lisää. Samaan aikaa koirat räkyttää, naapurit meluaa ja se ei häiritse?

Kuusankoskella meluaita Niivermäen ulkoilu/luonnonsuojelu alueen ja metalliromuttamon välille rakennettu vanhoista konteista kaupungin luvalla. Kaunis ja edullinen vaihtoehto muuallekin melusaastealueelle.

Näissä taloissa on paljon tyhjiä asuntoja, toivon mukaan saamme niitä afgaaniperheitä tänne! Su näin pysäkin takana perheen, jossa isä heitteli pientä vauvaa, ja koppi isän käsiin varman päälle. Itsekin tein niin kuopuksen ollesa 3kk ikäinen

MUMMO VAAN

Muita on kyllä helppoa arvostella. Tuttavani nimitti minut ateistiksi, kun en kuulu kirkkoon. Se on asia, joka ei kuulu muille. Meitä kun on ns. kirkkouskovaisia ja uskovaisia.

Voikkaan pallokentän aktiivivuosina ei ollut kesäaikaan Hyypiä-areenan viereisiä pellolle rakennettuja kenttiä. Parin km pyörämatka Voikkaalta.

Pysähtyessä punaisiin valoihin näkee välillä mielenosoituksia, tullaan vasemmalle kaistalle, kova kaahaus eteen seuraaviin valoihin, pitää olla eka.

Päättäjät eivät ehkä aina ymmärrä, miten suuri vaikutus päätöksillä on yhdyskuntarakenteeseen. Kun leikataan ja keskitetetään, ohjataan ihmisiä jonnekin ja pois jostain. Sitten ihmetellään miten pienet kunnat ja maaseutu tyhjenevät ja voivotellaan.

Voikkaan urheilukentästä ovat pahoillaan juuri sen käyttäjät. Mukava, että Sami on myös pahoillaan, vaikkei sitä enää käytäkään. Tulevia käyttäjiäkin on alueella mukavasti.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.