Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Joka väittää, että Kouvolasta on hyvät yhteydet vaikkapa Helsinkiin, puhuu täyttä potaskaa

Katuja pitäisi kiireellä korjata, täynnä reikiä ja monttuja jotka rikkovat autoja. Nyt korjausrahat pannaankin meluaitoihin. Järki hoi, mihin katosit?

Vuoden alussa alettiin suurella mielenkiinnolla seuraamaan Israelin rokotusohjelmaa. Nyt siellä sairaalat täyttyvät rokotetuista. Täällä vaan lisää rokotuksia. Nyt ei kyllä tavallinen tallaaja ymmärrä.

TL

Joka väittää, että Kouvolasta on hyvät yhteydet vaikkapa Helsinkiin, puhuu täyttä potaskaa, Myllykoski, Inkeroinen..., vain Kouvolan keskustan asukkailla yhteydet pelaa, muualta saa patikoida junalle.

Uusi Ratamo valmistumassa, miten sinne tuleva potilasaines? Nyt Poksin osastot täynnä jatkohoitoa odottavia vanhuksia joiden hoitopaikat joku viisas säästi pois ja nyt akuuttisairaat hoidetaan siinä sivussa! Olisiko syytä tehdä jotain?

Sitä minäkin olen ihmetellyt, minne katosi "menot/tapahtumat" palsta, vai eikö enää mitään tapahdu ja eikö ole mitään tapahtumia!

Annu

Pimiä viettänyt Sippolan koulukodissa kesiään. Kertokaa mieluummin sen rakennuksen historiasta kun kopioitte näitä naistenlehtienjuttuja.

Samaisen hawaji-yrittäjän bisnes metelöinti Kuusaan keskustassa yötä päivää jo 2 vuotta. Sääliksi käy asukkaita.

Vanhemmat naiset katsokaapa peiliin ja niitä kaljuksi ajeltuja korvallisia päässänne ja lisäks ne riikinkukko väritykset. Hohhoijaa. Äly hoi.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.