Napakat: Nyt tehtävä jotain Kauppalankadun mäen jalkakäytävälle! Hengenvaarallista kulkea kaahaavien pyörien seassa!

Hei taas työ Uttiin tulleet uudisasukkaat! Lentokenttä on ollut jo maamme itsenäisyyden alusta asti ja oli viime sodan aikana todellakin tärkeä. Siellä missä on ennen lennetty; siellä lennetään aina!

Hävittäjälentäjän tytär/vielkii mökkiläin Utist

Nyt tehtävä jotain Kauppalankadun mäen jalkakäytävälle! Hengenvaarallista kulkea kaahaavien pyörien seassa! Mutta nämä potkulaudat vasta kamalia ovat. Nuori mies karmeaa vauhtia alas että henki pois jos olisi törmännyt. Eikä ole ainoa! Todella edesvastuutonta!

Kymsoten touhut syyniin, ostetaanko laboratoriopalvelut kalliimmalla? Näytteenoton hinta linjassa yksityiseen terveyden huoltoon?

Ihmettelen valituksia jotka koskevat Kymsoten takaisinsoittopalvelua. Itse jouduin viikon aikana valitsemaan takaisinsoiton 2 kertaa. Ensimmäinen soitto tuli 25 min ja toinen n. 3 tunnin päästä, eli pelasi kiitettävästi ja asia tuli hoidetuksi.

Petoraudat on karmeaa eläinrääkkäystä ja pitäisi ehdottomasti kieltää lailla.

Mihin hävisi Toni Kohonen? Lehdistö vaikenee.

Kymsote perustelee Kouvolan hurjaa maksuosuutta coronakuluilla. Tässä halutaan unohtaa massiiviset rakentamiskulut Kotkassa. Kouvola on omituisesti "Mopen" osassa, mutta kuitenkin isoimpana osakkaana tässä onnettomassa Kymsotkussa.

JK

Veronmaksajat, tulette ihmettelemään kohta, mistä maksatte Kouvolassa, kun koronarahat tuhlattu, Kymsote laittaa laskun, palvelut heikkenevät ja virkamiesjohto nostaa hyvää palkkaa, me kuntalaiset ajamme kuoppaisia teitä ja odotamme päivätolkulla, että joku vastaisi terveyskeskuksen puhelimeen.

Lähihoitajan (ex apuhoitaja) ammatin saa peruskoulun jälkeen parin vuoden opinnoilla, miksi kyseisestä työstä pitäisi maksaa ylipalkkaa? Moneen muuhun ammattiin pitää lukion jälkeen opiskella vuosia.

Just noin ev.lut. kirkossa on, kuten Jarno Strengell kirjoitti 1.9. KS. Kiitos rohkeudesta.

Kommentoi