Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kouvola säästää vääristä asioista

Korian kirjasto on kun leikkikenttä viikonloppuna. Sähköpotkuvekottimet alla ajetaan pitkin kirjastoa, karkkipaperit heitetään lattialle, kovaäänistä musiikkia kuunnellaan kännyköistä sekä viime lauantaina 28.8. oli revitty sanomalehtiä.

Tämä kuvastaa yhtä asiaa: Näillä tytöillä ja pojilla ei ole mitään järkevää tekemistä. Monitoimitalo on lähellä, mutta se on säästösyistä kiinni viikonloppuna. Kyllä korvamerkittyä rahaa löytyy 400 tuhatta euroa Kimolan kanavalle, josta veneilijät on pysyneet poissa. Tämän kertoi maanviljelijä, jolla on näköyhteys kanavalle.

Kuusankosken uimahalli, joka käytännössä on purkukunnossa, ohitti Korian Puustellin uimahallin. 245 tuhatta ei löytynyt Kouvolan kaupungilta Puustellin uimahallin säilyttämiseen. Kaikille 80 vuotta täyttäneille sote-kortti, taksissa voi matkustaa linja-auton taksalla.

Nyt uusille valtuutetuille kysymys: Onko ihmisen hyvinvointi tärkeämpi asia, jolla säästetään erikoissairaanhoidosta, vai onko Kimolan kanavaan satsaaminen muutamille veneilijöille tarpeellista tuon kyseisen summan laittamiseksi?

Kouvolan säästöt kohdistuvat nuorisoon sekä ikäihmiseen. Tähän täytyy tulla muutos.

Kari Valen

Kouvola