Napakat: Suuri kiitos pienelle talkooporukalle, joka ylläpitää mäkihypyn harjoittamista Kouvolassa

Koronan vastaisessa taistelussa ihminen tekee henkilökohtaisia päätöksiä, seuraamalla muutakin kuin Suomen mediaa saa kokonaisvaltaisemman kuvan tilanteesta ja se on huolestuttava, korona ei ole ohi, uusia rokotteen kiertäviä variantteja on jo, WHO on huolissaan, Suomen hallitus ei, rahat alkaa loppua Suomelta, eikö ollakaan vauraassa maassa.

Jos pääministeri haluaa lopettaa tiedot päivittäisistä koronatartuntojen määristä, tulee mieleen entisen DDR:n tiedonpimitys. Uskomattomia ympäripyöreyksiä kuultiin hänen haastattelutunnillaan. Kokemattomuus tuli järkyttävästi jällen esiin, muttei kai tuolta ikärakenteelta voi enempää odottaakaan.

Lappeenrannalle taitaa sittenkin mennä lääkärihelikopteri. Kouvola taas vitkastelee.

Ovatko suomalaisen lavahömpän laulajat koskaan kuulleet itsekritiikistä?

Et voi vaatia koronapassia remppamiehiltä, ei ole pakko kertoa omia terveystietoja. Jos se on välttämättömyys sinulle, tee itse tai anna paikkojen repsottaa.

Kun agrologi hoitaa vanhusten asiat ja tuotantotalouden insinööri johtaa koko orkesteria, mikä on lopputulema? Toinen joutaisi mennä teollisuuteen ja toinen maatalouteen, Kymenlaaksossa ovat Kymsotessa.

Suuri kiitos pienelle talkooporukalle, joka ylläpitää mäkihypyn harjoittamista Kouvolassa. Vrt. maanantain napakkaviesti uimahallivertauksineen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka