Napakat: Virkkulankylän asunnoista puuttuu tilaa, eläkeläisillä on irtaimistoa, josta ei haluta luopua

En luovu maskista, oli suositus mikä hyvänsä. En halua räkätauteja, influenssaa. Enkä muutenkaan mitään räkäpisaroita. Turvavälit myöskin pidän. Kannatan koronapassia. Saisi olla ihan esimerkiksi kauppakeskuksissa. Rahaa olisi ostoksille!

Eikö vanhojen poikien veron voisi ottaa uudelleen käyttöön? Siitähän tulisi valtionkassaan miljoonia.

Virkkulankylän asunnoista puuttuu tilaa. Eläkeläisillä on irtaimistoa, josta ei haluta luopua, vaikka nuorempi väki luokittelee tavaran roinaksi.

Kiitos sille kirjoittajalle, joka vaati, että opettajat merkitsevät läksyt Wilmaan. Ihmettelen, että merkitsemättömyyteen ei puututa tiukemmin, esim. palkanalennuksella.

Voidaan taas jatkaa budjettiriihtä kun on saatu Ranskasta uudet ohjeet.

Nyt valppautta seuraaviin pressakyselyihin. Miehestäkö, joka ajamalla ajoi Turkkia EU:hun, presidentti! Ei nyt sentään.

Maatalouden päästöt kuriin helposti. Lopetetaan ruuan tuotanto. Sitten voi stadilaiset vihreätkin lentää Thaimaahan ja Välimerelle viiniä juomaan.

Kouvolatalo ja Kuusankoskitalo ilman kahvila- ja ravintolapalveluja. Kuka/ketkä tämän saanut aikaan? Vai oliko tämäkin sitä "kehitystyötä"?

Ahlmanintien jäteaseman nykyinen systeemi on hyvä. Jonoja oli ennenkin. Nyt voi asioida ulkona eikä kukaan pääse livahtamaan maksamatta.

Tervetuloa lääkärikopteri Uttiin. Kouvolan päättäjät, miksi selittelette silmät suurina, miksi homma ei vaan etene? Onko kulisseissa taas käynnissä joku poliittinen kähmintä?

Taas napsahti 70 euron lasku yo-kokeista? Perusmaksu 14 e ja ainemaksut 28 e. Voisiko joku kertoa kuka näistä rahoista rikastuu joka vuosi? Montako henkilöä kuuluu tutkintolautakuntaan? Onko virkatyö vai ylimääräistä työtä? Isot rahat liikkuvat, mutta kenen taskuun?

Vihreät ajavat Suomen köyhät ja eläkeläiset kurjuuteen päästökauppavaatimuksilla, eikä demareistakaan ole avuksi. Onko persut ainoa ole köyhän puolustaja. Mitenkäs pienellä eläkkeellä sähköautoja ostetaan ?

Lapseni kysyy minulta, miksi elää, jos joutuu aina olemaan yksin? Yritän keksiä viisaita vastauksia, samalla kun yritän pitää itseni koossa.

Voimaton ja Itkevä äiti

Ravit ei kuulu urheiluun.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka