Napakat: Postin asiakaspalvelupiste Kouvolan keskustassa olisi todella hieno asia

Pidän maskia, oli suositus tai ei. En halua flunssia enkä influenssaa. Sikatauti sairastettu aikanaan. Oli muuten kamala tauti. Toivuin 2 kk. Sen jälkeen pääsin jo esim. kaupoille ja ihmisten ilmoille.

Postin asiakaspalvelupiste Kouvolan keskustassa olisi todella hieno asia.

Ketkä ovat Suomessa vastuussa tästä sairaasta kauppapoliittisesta päätöksestä, että venäläiset turistit pääsevät Suomeen 19.9. lähtien? Koronatilanne Venäjällä on tietojen mukaan järkyttävän huono, eikä suomalaisia sinne haluta päästää. Toivottavasti EU puuttuu asiaan!

TE-keskuksen mielestä irtisanoutuminen työstä on kaikista synneistä suurin.

Kattorock Kellomäessä. Voiko todella olla lupa soittaa reilusti yli sadan desibelin voimalla musiikkia keskellä kerrostaloaluetta?

Kouvola todennäköisesti häviää lääkärikopterikisassa Lappeenrannalle! Täällä ei edes sairaalaa joten se olisi tärkeä! Surkea on tämä kaupungin tapainen hyljätty kolkka!

Meluaitoja liikenteelle mutta ravintola saa järjestää ulkorock-konsertteja vapaasti, siitä ei tarvitse tehdä meluilmoitusta eikä se häiritse ketään?

Kouvolan suurin talo järkyttävän likainen. Tuskin Pohjolatalon julkisivuja on pesty koskaan. Omistajan olisi syytä ryhtyä toimenpiteisiin.

Haloo, eikö Virkkulasta ja Korialta pääsekään palvelubussilla Veturiin ja Prismaan?

E & H Moilanen

Kiitos sinulle opettaja kun laitat luokkasi koulupäivän tuntien tekemiset ja kotiläksyt pedaan. Siitä on paljon apua kun voi katsoa mitä läksyjä on tullut. Saisiko pedassa olevaan kalenteriin myös merkinnän tulevista kokeista milloin ne on? On mukava keskustella ja koettaa auttaa lasta koulutehtävissä.

Isosisko

Lämpimät kiitokset Kymen Charterlinen naistyöntekijälle Torikadulle ystävällisestä ja yksilöllisestä asiakaspalvelusta tällä viikolla. Jäi hyvä mieli.

Niskalantiellä kaahaavan yksivärisen "Mussen" kuski voisi konepellin alta löytyvistä tehoista huolimatta sisäistää, että nopeusrajoitukset koskevat myös häntä. Ihmisten huomiota voisi kerätä tavoilla, jotka eivät vaaranna muita. Ai niin, omasta mielestäsi varmaan hallitset autosi joka tilanteessa.

Voisiko joku seura tai vastaava taho järjestää yksinäisille lapsille jonkun tapaamisen vaikka kerran kuukaudessa. Ehkä lapsi löytäisi sieltä ystävän itselleen. Koulut voisivat sitten jakaa tietoa tapaamisesta.

Kymsoten infektiolääkäri Pietikäinen, taidat olla ainoa, jolla jalat maassa, ymmärrät, että maskeista ei pidä hätiköiden luopua ja 2-rokotettuja on sairastunut, rokotus ei estä tautia tarttumasta, sitä ei tahdo kaikki ymmärtää ja rokottamattomia on vielä paljon, syksyllä taudit helposti leviää, siis MASKI kasvoille, kiitos.

Opettajien palkat on sopimuksissa määritelty. Ei niitä noin vain alenneta vaikka oppilaan äiti niin haluaisikin. Naurettava ajatus.

Kyllä Jumala on voimallinen avaamaan sokean silmät. Ateisti, kun joutuu vaikeaan paikkaan, niin ainoa apu voi tulla ylhäältä. Usko on Jumalan lahja ja Pyhän Hengen työ ihmisessä.

M-R S

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka