Napakat: Köyhyys vai tyhmyyskö vaivaa pyöräilijää, joka ei hanki kalliiseen fillariinsa ajovaloja?

Itkevä äiti, hae apua itsellesi ja yksinäiselle lapsellesi, sitä on tarjolla! Soita vaikka perheneuvolaan tai sosiaali- ja kriisipäivystykseen, niin sieltä autetaan eteenpäin.

Kai hallitukselta jäi tärkeät päätökset riihessä kun panostavat vain ilmastoon/pakolaisiin! Kansan kustannuksella! Hirveää kun tuollainen fanaattinen joukko päättää asioistamme! Lapset! Kohtuus/järki heille täysin outo asia! Vihreät määrää ja muut vikisee! Miten mahdollista Suomessa!

Vihreät haluavat nyt laillistaa kannabiksen käytön. Eipä tullut yllätyksenä, joten on helppo nimetä tämä jengi "Pössyttelypuolueeksi". Olen täysin samaa Timo Soinin kanssa siitä, että vihreät hörhöt ovat vaaraksi Suomelle. Toivon, että heidän hallituskelpoisuutensa loppuu tähän kauteen.

Kouvolan Sanomien paikallislehden tulospalvelu paikallisesti parantunut. 12.9. Tornion ravitulokset lehdessä. Ketä kiinnostaa, kun puhutaan paikallislehdestä?

Sitten uskon noihin satuihin, kun noi merien aukeamiset näytetään toteen, muuten ollaan aika hataralla pohjalla. Uskokoon kuka haluaa!

Köyhyys vai tyhmyyskö vaivaa pyöräilijää, joka ei hanki kalliiseen fillariinsa ajovaloja?

Laitti

Vihreiden kannabiskanta tyhjensi pajatson. Huuhaapuolue! Ei paina terveys, turvallisuus, hiilijalanjälki kun ajetaan uusia keinoja saada pää sekaisin.

Koska tajutaan, että Kouvola rahoittaa isolla panoksellaan Kotkan kehitystä, mm. sen massiivisia rakennushankkeita, kampusta ja sairaalaa. Kampuksen valmistuttaa voidaan siirtää Kouvolasta opiskelijat Kotkaan, jotta saadaan suuret tilat järkevästi täytettyä. Ratamo voidaan Kouvolassa keskittää kroonikkojen makuupaikaksi.

JK

Uutiset kertovat, että rakennusalan työvoimapulasta on seurannut palkankorotuksia. Milloinkahan samaa tapahtuisi terveysalalla?

Ei mielenterveysongelma ole muoti! Siitä vain puhutaan nyt avoimemmin ja tietoa ja apua on saatavilla enemmän.

Yhteiskuntamme on järjestetty kuin luonnonvaroja olisi rajattomasti ja rahaa olisi rajallisesti. Asia on täsmälleen päinvastoin! Luonnonvaroja on rajallisesti ja raha on vain sopimus. Pankithan luovat rahaa tyhjästä.

Sinä joka tekstasit paperimiesten palkkatasosta ja kuusinkertaisista korvauksista/tehokkuudesta! Ne ajat on kuule kaukana menneisyydessä! Nykyisin ei puhuta paperimiehistä. Koko kyseinen prosessi vaatii monenlaista yliopistotason kaltaista osaamista, virheille ei jää sijaa missään tuotantovaiheessa.

Sivusta 50 v. seurannut mummo

Voisiko jo vihdoin saada Valtariin penkit takaisin? Vanhukset ja huonokuntoiset tarvitsevat levähdyspenkkejä. Korona ei ole enää selitys.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka