Napakat: Vajaa miljoona verovaroja Kouvolan meluaitoihin? Tänä aikana!

Joku kehtasi kirjoittaa mielenterveysongelman olevan muotia! Miten ihminen voi olla niin julma? Surullista...

Vajaa miljoona verovaroja Kouvolan meluaitoihin? Tänä aikana! Herää kysymys, onko tämä päättäjien kokonaisnäkemys taloustilanteestamme ja tarpeistamme ajan tasalla.

Toivoisin Afganistanin miehille kukko Pärssisen rohkeutta, Pärssinen puolusti kanojaan, ei paennut ja jättänyt.

Kiinteistöpalvelu, älkää varastoiko siivousjätteitä parkkipaikalle. Meillä on pian rottaongelma... Eikä se ole kovin maisemaakaan kaunistava.

Kouvolan kokoomuslaisia ei hetkauttanut kun puolue hallituksessa ollessaan siirsi POKSin palveluja Kotkaan. Surkuhupaisaa, koska ne lähtivät myös Ratamosta. Kohta Ratamo on "oikeassa" paikassa, mutta palvelut eivät. Ja syyllisiksi julistettiin ne, jotka eivät olisi vieneet niitä suolle eikä Kotkaan ja Kymsote ja Kotka ja...

Vanha sanonta kuuluu, ettei mikään muu voi olla tyhjänpäiväisempää kuin paavin pallit ja nunnan nännit. Näköjään voi. Ne ovat Ylen tasatunnein radio Suomesta lähetetyt noin 2 min. uutiset. Keiden tahoja palvelee esim. päivittäisten koronatartuntojen poisjättäminen?

Wilmaan merkityt läksyt auttavat huoltajaa läksyjen tarkistuksessa. Eikä nykyteknologian aikakaudella myöskään poissaolevien oppilaiden tarvitse lähteä kyselemään keltään läksyjä.

Mitä hulluutta kaupungilta myydä historiallinen Upseerikerho juhlatiloineen sijoittajille, jotka muuttavat sen muutamaksi asunnoksi. Seuraavat kaupunginjuhlat pitäkää alakoulun liikuntasalissa.

Utin valittajat ovat tyytyväisiä, kun lääkärikopteri ei tule Uttiin. Nehän voi lentää yölläkin.

Kysymys teille, Ohisalo ja Harjanne. Käytättekö itse kannabista?

Vihreät pitää poistaa puoluerekisteristä yleisvaarallisena ja kansalliselle turvallisuudelle vaarallisena puolueena. Tällaisen puolueen huumeministeri vastaa mm. Suomen poliisin toiminnasta. Mietipä tätä!

Vähenisikö vihreiden mielestä myös alkoholiongelmat jos alkoholin myynti sallittaisiin ilman mitään kontrollia kaikille?

Tv-luvalla on aina vähemmän tarjontaa senioreille viikonloppuisin, kun lapsellisia ohjelmia tulee tuutin täydeltä. Kaiholla muistelee 80-luvun tasokkaita ohjelmia.

Jos tulkitsen oikein vihreiden kannabislinjauksia, kannabista myytäisiin niin paljon, että se loisi paljon "hyväpalkkaisia työpaikkoja" ympäri Suomen. Että tällainen tulevaisuus Suomelle.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka