Napakat: Pitää olla tosi terve, että jaksaa jonottaa Kymsoten puhelinajanvaraukseen

Kaupunginjohtajat ei kait enää nykyään valvo Kouvolan etua, kun kaikki saa mennä? Junaohjauskeskus, Jatke, Lääkärikopteri, tuotantoyritykset, asukkaat...

SÄÄLI

Miten vihreät voivat kannattaa kannabiksen pössyttelyä kun samalla ovat sulkemassa savupiippuja ja autojen pakoputkia?

Nita Ahola urheilu- ja kulttuurilautakunnassa. Miten vaalikelpoisuus? Työnantaja KooKoo...

Vihreiden suopea asenne kannabiksen käyttöön tulee jo nyt lisäämään varsinkin nuorten huumeiden käyttöä. Diilerit kiittää.

Olin kuin halolla päähän lyöty kun monisairauksista kärsivänä sain olla Kymsoten osaavan lääkärin asiakkaana. Hän oli kiinnostunut oikeasti sairauksistani. Käytiin suunnilleen koko 10-vuotias historiani. Ehdotti jopa sellaista kuntoutusta, joka kiinnosti minua oikeasti. Monen vuoden pettymysten jälkeen kävelin kuin pilvissä.

Vihreille pieni vinkki: kannabis kasvaa parhaiten turvepelloilla, joita valkoposkihanhet lannoittavat.

Pitää olla tosi terve, että jaksaa jonottaa Kymsoten puhelinajanvaraukseen.

Mikään terveysongelma ei ole leikin asia. Oli ongelma missä tahansa, yritetään olla suvaitsevaisia ja ymmärtää toisiamme. Esim. koronan pelko on todellista ja käy myös mielen päälle.

Nyt vihreät vasta paukun lykkäsi, ei voi ymmärtää tällaista ideologiaa. Kiitos vihreiden jäsenille vastalauseesta erota puolueesta, joka ei ajattele kansan parasta.

Ex-helsinkiläisenä ihmettelin paikallisten haluttomuutta päästää busseja pysäkiltä taajamassa. Sitten kohtasin kaksi "ammattikuljettajaa" joille tuli yllätyksenä että taajama-ajossa joutuu joskus odottamaan kaksi sekuntia. Nyt ymmärrän paikallisia paremmin.

Ei penkkejä Valtariin, ei jaksa enää niitä naisten tuijottajia!

Yx mummeli

Just. Valtariin lisää penkkejä. Saavat ostoskeskuksessa tunnetusti pyörivät huumehörhöt kivoja istumapaikkoja. Valtarin omistaja ei tee hörhöjen poistamiseksi mitään.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka