Napakat: Ilmavoimien pimeälentoharjoitukset täytyy pitää iltapäivällä että Utin mökkiläisten yöunet eivät häiriinny!

Syksy oli ennen ihanaa aikaa, ennen joka nurkalla vastaantulevaa lehtipuhallinmölyä.

Ahdistunut

Kuusaantie vireen rakennetaan meluvallia, tien ja ajoradan väliin. Toivottavasti aidan taakse tulee hyvä valaistus ja turvakamerat.

Koriansuoralta Korjalankadulle ei pääse kääntymään vieläkään, onko urakka tuntihintainen kun on saatu näinkin kauan kestämään?

Kerrostalon pelastustie ei ole parkkipaikka edes Valkealassa!

Nissan

Kymsoten ylemmät päättäjät. Puuttukaa äkkiä, Mäkikylän palvelukeskuksessa hajoita ja hallitse -toimet menossa.

Jos todella haluamme, että huumeiden käyttö on lakiemme mukaan sallittua ja bensiinin hinnan korotuksella hoidamme Suomen puolesta koko maailman ilmasto-ongelmat, niin valintamme on taas se sama: Vihreät! Mutta: Haluammeko todella että näin tapahtuu?

Pikkuhiljaa voisi opetella laittamaan ne takavalot päälle. Esim. harmaa auto hämärässä tai sumussa ilman takavaloja on turvallisuusriski.

Ilmavoimien pimeälentoharjoitukset täytyy pitää iltapäivällä että Utin mökkiläisten yöunet eivät häiriinny!

Nuorten poikien somehaasteena näyttää olevan se, että näyttämällä käsimerkkiä saadaan rekat töräyttämään torveaan ja aika auliisti he sen tekevätkin. Onko se Ok haaste? Ainakin edessä ajavien henkilöautojen on hyvä tietää, ettei välttämättä ole kyse heidän ajovirheestään.

Ei laitokseen uskalla mennä. Siellä on niitä nälkäpalkalla kituvia hoitajia, joilla on paha olo. Sen ammattiyhdistyskin on tutkinut.

Italialainen lakko

Sen sijaan, että otsikoidaan 13 % käyttäneen kannabista ja annetaan kuva, että se olisi kovinkin yleistä, olisi parempi kirjoittaa, että 87 % ei ole kokeillut, ja korostaa, että se on harvojen hölmöjen hommaa.

Kun seuraa kuinka pienillä turvaväleillä osa autoilijoista 15 tiellä(kin) ajelee, on peräänajoja ihmeen vähän.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka