Napakat: Vai ei riitä poliisille rahoitusta? 50 milliä pois kulttuurilta ja raha sinne, missä sitä oikeasti tarvitaan

Julkisen talouden resurssien pitää riittää koulutuksen ja terveydenhuollon ylläpitoon. Koska ei tunnu riittävän, niin verovaroin ylläpidettyjen kulttuurilaitosten rahoista on helppoa sekä varaa leikata. Heidänhän on helppo nostaa lippujensa hintoja. Terveydenhuolto ja koulutus maksuttomaksi, kulttuurikenttä kerätköön lipputuloilla, ei veroilla, sen mitä touhuihinsa tarvitsee.

Kookoon joukkue ei tällä hetkellä liigatason joukkue. Kaikilla osa-alueilla todella huonoa tekemistä. Eikä kakki pelaajatkaan taidoiltaan kuulu edes liigaan.

Pesispelissä lauantaina törkeän likainen Suomen lippu salossa jäähallin edessä.

Jos erehdyn pyytämään jotain auttamiltani ihmisiltä, heillä on kiireitä. Kohta heillä alkaa kai olla "joulukiireitä"?

Eri puolilla Kuusankoskea on jo kauan ollut tekeillä vesi- ja viemäritöitä kesken, kadut hirveitä, kuoppaisia. Valmista ei tule. Täällä Markankylässäkin on tiedotustaulustakin jo poistettu aikataulut. Mikä mättää? Jatkuuko työt?

Olipa hyvä kirjoitus sunnuntain lehdessä hoivakotien työn laadusta. Itsekin alalla työskennelleenä moni asia tuntui tutulta.

Vai ei riitä poliisille rahoitusta? 50 milliä pois kulttuurilta ja raha sinne, missä sitä oikeasti tarvitaan. Suojatyöpaikkojen rahoitus verovaroin on tullut vihdoin tiensä päähän.

Kiitos jutusta, miten vanhuksia hoidetaan, osa hoitajista priimaa ja osa laiskimuksia samalla palkalla, palkankorotus ei moraalia ja empatiaa lisää, jos sitä ei ole, luonne ja asenne ratkaisee.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka