Napakat: Asemalle voisi laittaa takaisin saapuvien ja lähtevien junien aikataulut koko vuorokauden ajalta

Kaupunki myi paniikissa lähes ilmaiseksi useiden miljoonien arvoisen kauppaoppilaitoksen, jossa mukamas oli sisäilmaongelma. Ei kelvannut nuorisotiloiksi, vaan nuorten piti mennä kalliilla vuokralla Kirjapainotaloon.

Paljon on ollut puhetta vanhusten huonosta hoidosta jo 80-luvulta lähtien. Eipä näytä mikään muuttuneen.

Kyllä maalla on mukavaa. Jää taas maajussin työt tekemättä, kun tarvii kytätä naapuria ja tehdä kiusaa. Taitaa olla henkselit tiukalla ja pipo puristaa, semmost se kun ei rassukalla ole omaa elämää.

Kun kohderyhmäksi halutaan juuri puberteetin ohittanut nuoriso, aletaan apinoida englanninkielisillä, jopa sivun kokoisilla mainoksilla. Alkaa mennä huvittavuuden ja naurettavuuden välimaille tämä läpinäkyvä jenkkihapatus mainosmaailmassa koskien myös televisiota.

Kyllä ihminen on viisas. Se laittaa junatkin kulkemaan ns. takaperin. Idästä Kouvolaan, länteen ja pohjoiseen lähes aina veturi on IC-junan perässä, eli työntää junaa. Näitä on näkynyt jo pitkän aikaa, mutta kätevää. Enää ei tarvitse pääteasemilla siirtää veturia junan päästä toiseen.

Sain kannabiskokeilusta psykoosin. Ajokortti ja työkyky meni. Kaduttaa nyt.

Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon. Mitä johtamistaitoja näillä poliittisilla broilereilla on? Ei päivääkään oikeita töitä.

Miksi Kouvolasta tulee pelkästään alakuloista musiikkia Viikate, Lasten Hautausmaa ja nyt uusi The Gallows Dance -murhabändi. Alkakaa soittamaan iloista musiikkia tai vaikka humppaa.

Aune

Olen ihmetellyt, miten nykyisin tehdään ilmeisesti aikuisille tarkoitettuna niin lapsellisia tv-ohjelmia! Miksi pitää tehdä kaikki hölmöt formaatit? Ei viihdytä! Koskee tosi monia ohjelmia.

Olen ollut myös lähihoitajana paikassa, jossa kävi tarkastajat. Heille vaan paakkelsia pöytään ja paperit näytti hoitajia olevan tarpeeksi. Osa heistä ikävä kyllä haamuja!

Asemalle voisi laittaa takaisin saapuvien ja lähtevien junien aikataulut koko vuorokauden ajalta. Eihän se olisi kuin yksi paperinpala seinälle. Nyt on hankalaa.

Niin totta tuo kirjoitus vanhusten kohtelusta. Työskentelin aiemmin hoivakodissa jossa mm. pakotettiin asukas syömään raejuustoa tai salaattia, joista tämä ei pitänyt. Kun ei syönyt, sai tuntuvat moitteet hoitajilta. Kerroin asiasta tiiminvetäjille ja näkivät tuon kohtelun itsekin mutta eivät välittäneet. Asukkaita myös komenneltiin aika rankasti. En kestänyt, vaihdoin työpaikkaa. Talo tuli myöhemmin Valviran tarkkailuun.

Suhtauduttiin täysin väärin Pössyttelypuolueen aloitteeseen ruohosta. Olisi pitänyt vain kohauttaa olkaa ja siirtyä tärkeämpiin asioihin julkisuudessa.

JK

Ei taida olla mitään väliä Venäjän duuman vaaleilla. Vaikka laittaisivat täyteen Aku Ankkoja. Ei taida duumalla mitään valtaa olla. Putinin Venäjä on naurettava maa. Kansalaisia käy tosin sääliksi!

Kiittämättömyys on maailman palkka!

Kenenkähän huono idea on hajottaa Mäkikylän MPK:n nykyiset hyvin toimivat tiimit? Asukkaiden kannaltakin paljon parempi kun on entiset, hyvät ja tutut hoitajat.

Syysrylläys Tykkimäen moottoriradalla oli rylläystä viereisellä pyörätielläkin. Katsojat pysäköivät autonsa pyörätielle, sitä pitkin tietysti ajaen. Ei kiinnosta poliisia eikä Kouvolan pysäköinninvalvontaa.

Kyl se vaa o niin, jot jos ei rokotusta ota ei oo oikeutettu mihinkää tapahtumiinkaa.

Valkialain

Ne "huumehörhöt" ovat myös ihmisiä, mieti sitä. Eihän koskaan voi tietää että itse olisi huumehörhö. Ovatko he se kaiken pahin siellä kauppakeskuksen penkeillä. Jokin asiahan elämässä on ehkä johtanut tuohon tilaan. Sehän voi myös käydä kelle hyvänsä...

Missä laitoksessa niitä kituvia hoitajia on. Itse olen hoitaja, ja siellä missä olen töissä ei kiduta, vaan työt tehdään hyvällä ammattitaidolla vaikkakin palkka on huono. Eihän se ole potilaiden vika, vaan työn arvostuksen puute. Työtä tehdään aina ihmisen hyväksi.

Kouvolan kaupunki voisi ulkoistaa seuraavaksi julkisen terveydenhuollon ajanvaraukset, nykyinen ei todellakaan toimi. Vai onko nykyinen järjestelmä luotu vähentämään hoitohenkilökunnan työmäärää, ajanvarauksesta ajansaaminen nykyisellään vaatii tuntien puhelinkyttäyksen. Takaisinsoittopalvelu ainakin toimivana käyttöön.

Näin pimeän ajan saapuessa kannattaisi jokaisen auton omistajan tarkastaa kaikki valot, että ne toimivat. Turvallista ajoa!

Juu, terveydenhuolto ja koulutus ilmaiseksi sinulle joka et kulttuuria harrasta. Pääasia, ettei sinun tarvitse maksaa mistään.

Ollaan kiitollisia siitä, että meillä on äidinkielenä suomi. Toisinkin olisi voinut käydä. Kiitos sotaveteraanit, myös heille jotka jo pilven reunalla. En ymmärrä, miksi venäläiset saavat niin paljon Suomen kansalaisuuksia. Jos haluaa vaikka venäläisen vaimon, voi hakea itse Venäjän kansalaisuutta. Good bye!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka