Napakat: Varsinkin kun on päällä ilmastonmuutos, on irvokasta järjestää Tykkimäen moottorikisoja!

Laittakaa Korjalankadulle sama urakoitsija tietä tekemään kun oli mäkkärin autokaistaa tekemässä! Olis valmista viikossa! Ei tapahdu mitään!

Varsinkin kun on päällä ilmastonmuutos, on irvokasta järjestää Tykkimäen moottorikisoja! Vihreät voisi ottaa tehtäväkseen lopettaa tämän turhuuden Suomesta!

Väiski

Lohdutonta luettavaa vanhusten kohtelusta. Tekemällä tehty kiire ei anna lupaa kohdella toista ihmistä huonosti. Kiire on mielentila ei usein todellista. Aikaa riittää kuitenkin kännykän näppäilyyn muulloinkin kun oman tauon aikana. Niin valitettavaa. Tsemppiä teille inhimilliset hoitajat ja pitäkää hyvä huoli vanhuksista.

Alaa vaihtanut

Myllykoski pimeänä ajavia mopoja keskustan puistot ja käytävät täynnä. Kaukaanta kuuluu että joku tulee, mutta sehän tulikin keulimalla takapyörällä. Nyt siviliiliautopoliisit rauhoittamaan tilannetta ilta/yöaikaan. Koppiautolla ette saa yhtään teosta kiinni, viestit pelaa, olette myöhässä.

Olen ollut keikkalaisena useassa hoivakodissa ja hoidon laatu on huonoa. Hoitajat kyttäävät toistensa tekemisiä ja itse tekevät oikein, vaikka kohtelevat hoidettavia törkeästi, todella törkeästi! Minulla olisi vaikka kuinka monta esimerkkiä. Säälin niitä vanhuksia, jotka joutuvat näiden kaiken osaavien hoitajien hoidettavaksi. Huudetaan, revitään, kohdellaan kovakouraisesti. Ei ymmärretä, että vanhukset olivat kotonaan ja heillä on muistisairaus. Omaisille kyllä osataan olla ystävällisiä, kaksinaamaista touhua.

Hoitaja

Viikate, Suomen parasta musiikkia. Miun mielestä.

Vihreistä on tullut kaupukilainen juppipuolue. Taannoin vaalien alla haastattelija kysyi kaikilta ehdokkailta mitä polttoainetta he autoissaan käyttää. Kovasti dieseliä vastustanut ehdokas ilmoitti käyttävänsä autossaan dieseliä.

Ennen poliitikot olivat rauhantahtoisia eli suomettuneita. Nyt ollaan käytännöllisiä. Sehän sopii kunhan ei mennä käytännölliseen kyykkyyn.

Eikö tosiaan Kouvolasta löydy henkilöä tai tahoa, mikä voisi järjestää tanssit Kuntotalolla. Ei voi olla yhdestä ihmisestä kiinni.

PS Vainikka KRAO hallitukseen vaikka VRllä töissä. Puuttuuko persuilta ohjeiden lukutaito vai ymmärrys?

Johtajan tulisi toiminnassaan miettiä moraalia ja etiikkaa, jos asemallaan pyrkii vaikuttamaan päätöksentekoon, se on vailla etiikkaa ja moraalia, johtajat ja poliittiset päättäjät ovat iänkaiken valitettavasti tehneet lehmänkauppoja veronmaksajien rahoilla.

Kiusaajien tulee maksaa lakivelvoitteinen vahingonkorvaus etenkin, kun vainon kohdekin on lapsi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka