Lukijalta | Vesa Vainio vastaa: "Tarjouskauppamenettelyssä ei ole edes pyritty parhaaseen hintaan"

Paikallislehti näyttää asettuneen alustaksi sakinhivutukselle, kun en ole alistunut näivettyvän alueemme hallinnon rappiokulttuurille. Joskus täälläkin on toimittu rehdisti, mutta nykyisin alkaa näkyä lähes kaikessa säännöksistä piittaamaton meno ja sen yleinen ja joukkovoimalla taattu hyväksyntä. Meitä kristittyjä on aina vainottu, en ole siitä poikkeus.

Pentti Salin puhuu epäkristillisestä kateudesta. Mistä olisin kateellinen? Siitäkö, että kaupunginjohtaja saa kiinteistön niin halvalla. Jos hinta taas on alhainen, sehän on pois meiltä kaupunkilaisilta. Siihenhän pitääkin puuttua.

Tarjouskauppamenettelyssä ei ole edes pyritty parhaaseen hintaan. Siihen en ole valituksessani enää voinut laillisesti puuttua, koska enemmistölle tämä ei ole ollut ongelma. Sen sijaan olen valittanut muotovirheistä, joiden kaltaisista valtakunnansyyttäjä ja tullihallituksen pääjohtaja ovat menettäneet virkansa. Kouvolan kaupunginjohtajalta, jonka palkkataso pesee komeasti edellä mainitut, ei tietenkään voi vaatia esteettömyyttä, kun porukalla asiat on niin sovittu.

Olen avannut valitukseni taustaa Itä-Suomen hallinto-oikeuden lausunto- ja asiakirjapyyntöä koskevassa pöytäkirjan liitteessä, josta jokainen halukas voi käydä sen lukemassa. Oikea perehtyminen asiaan voisi vähentää ”aivopieruja”.

Vesa Vainio (kd.)

Lisää aiheesta