Napakat: Eikö olisi korkea aika nostaa suomalaisen ruokatuotannon arvostusta ja tukea sitä

Iltalehdessä oli juttu: jos Kuhmossa käy ottamassa rokotteen, niin saa ilmaisen pizzan. Nyt minua mietityttää, saako itse valita täytteen.

Voisiko kuitenkin olla, että virkamiehet olisivat enemmän koulutuksen tarpeessa? Aiheita voisi olla: virkavastuu, jääviys, hyvä hallintotapa, salaaminen, virka-aika, lahjan tai vastineen ottaminen jne...

Veloituksetta paljon monivuotisia kasveja! Osoite: Metsäautoteiden reunat

Ei se työttömyys ole vähentynyt. Työttömiä TE-kursseilla, työkuntoutuksessa 9e/päivä tai muutaman kk:n palkkatukityössä ilman jatkomahdollisuutta.

Risto Mäkeläinen mainitsi kyläpolitikoinnin. Joo, kun kuuden kylän poliitikot hoitelevat koko "Pohjois-Kymen" asioita, he ovat yhä kyläpoliitikkoja.

"Pientä rajaa", et oo tosissasi. Toivottavasti et ole hoitaja sen enempää laitoksessa kuin kotonakaan.

Ja taas Saarikolta vahva näyttö, miten paljon painaa yhteiskunnan ja kansalaisten etu, kun on kysymyksessä oma ja puolue etu. Mutta Euroopan lähes korkeimmat puoluetuet kelpaavat. Ihmettelen mihin ne käytetään?

Kiitoksia Pentti Salin. Olisi kaikkien edun mukaista saada änkyrät yhteisten asioiden hoitoon.

Kaupungin jo valmiiksi ylipainoinen. Viestintä- ja Visit Kouvola -yksikkö hakee jatkuvasti lisää työntekijöitä. Määrä korvaa laadun?

Aamulla herättyäni pohdiskelin: naisissa asuvat elämää luovat ja ylläpitävät voimat. Näkökulma maailmaan on erilainen kuin miehillä. Naisten voimaa tarvitaan kaikkialla!

Kelaan ja sosiaalitoimistoon sisälle vain rokotetut. Rokotuspiste ovelle.

Nyt kamerat esiin. Kyllä "hienoja mopoja" saa kuvata. Poliisikin tykkää...

Kouvolan kaupungin uusi graafinen ilme on nyt jaettu joka kotiin tiedotuslehden muodossa. Eipä mieltä nostattanut sen synkkyys fontteineen.

"Globaalit toimitusketjut voivat katketa sääilmiöiden vuoksi". KS 23.9. Eikö olisi korkea aika nostaa esim. suomalaisen ruokatuotannon arvostusta ja tukea sitä, eikä lennättää kaiken maailman erikoisuuksia tänne. Ennen kuin pahat päivät tulevat.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka