Napakat: Onkohan Kuusaan taideteos valvottu kameroilla ettei uusia maalareita käy paikalla?

Marin on kääntänyt kelkkansa monissa asioissa. Pakkohan se on kun suosio laskee. Mutta itsekehu ja ylimielisyys jatkuu.

Valkealatalolla on hyvät nuorisotilat, mutta vain kaksi kertaa viikossa auki! Panostetaanko vain keskustaan?!

Onkohan Kuusaan taideteos valvottu kameroilla ettei näitä uusia maalareita käy paikalla? Niitä on kuulemma joskus liikenteessä lippa vinossa.

YLE tekee verorahoilla hyvää uutistyötä, mutta pilaa kahdella turhalla asialla. 1: Viikoittaiset puoluegallupit ohjaavat ja sitovat puolueita keskinäiseen taisteluun. Maan johtaminen olisi tärkeämpää. 2: Ei ole turhempia uutisia, kuin ennakkotiedotus ulkomaiden vaaleista. Sitä vastoin ulkomaiden vaalitulosten analysointi on meille ulkopuolisille todella tarpeellista. Hyvä YLE. Pysykää asiassa.

Kari Tuomi

Onko suomen laki ihan kohdillaan. Suojelen vaikka rottia, saan järjestää mielenosoituksen, lupa pysäyttää liikenne ja junat.

Miksi myytävää asuntoa mainostetaan että sijaitsee Kouvola, keskusta kun todellisuudessa on Kuusankoskella? (KS 25.9.) Ei Kuusankoski ole Kouvolan keskustaa.

Ota sinä "pehmeät keinot" ja myös "pientä rajaa" itse rauhoittava lääkitys. Kyllä hoitotyön tarkoitus on hoitaa potilaita eikä kovistella tai huumata heitä. Nythän jäljelle jäävissä hoitopaikoissa pitäisi olla riittävästi hoitajia kunnolliseen työhön.

Oliko laitosten ateriapalvelun kilpailutuksessa toimitus mukana ollenkaan, kun kesken kaiken kuljetus säästösyistä muutettiin tapahtuvan vain 3 krt/viikko? Onko päätökset salaisia?

Hoitajan työ rankkaa, juu, mutta niin on moni muukin työ vaativaa ja vastuullista. Koulutukseen nähden hoitajat saavat ihan hyvää palkkaa, ja palkka tulee verorahoista. Jonkun muun on tehtävä se työ millä Suomi elää. Teollisuus on Suomen rahoittaja, sitä ei vähän koulutettu ymmärrä.

Mitäpä jos sen sijaan, että suhtaudumme erilaisuuteen epäluuloisesti, suhtautuisimmekin uteliaasti ja kiinnostuneina? Eikö olisikin äärettömän tylsää, jos olisimme kaikki samanlaisia?

Onko vinot liikennemerkit ja valaisinpylväät nykyisin Kouvolan julkisuuskuvaan kuuluvaa?

SJ

Naisten voimaa tarvitaan kaikkialla. Paitsi maan johtamisessa. Nykyisen viisikon tuhoa korjataan ja maksetaan vielä pitkään.

Kommentoi