Napakat | Kello 00.25 alkoi Elimäellä yhden auton ralli. Varmasti puoli kylää heräsi just siitä sikeimmästä unesta

Kiitos T.A. tänäkin vuonna loistavista, tarkoista ja asiantuntevista jutuista KPL:n joukkueesta ja pelaajista, olet oikeassa paikassa.

Rokotepassit käyttöön myös eduskuntaan! Ihan kaikkialle, missä enemmän ihmisiä sisätiloissa. Myös lentokoneet ym. Ihmiset uskaltaisivat alkaa liikkumaan. Maskeistakaan ei pitäisi luopua. Influenssakausi alkamassa. Kuka nyt mitään tauteja haluisi.

Tärkeä asia: kolmas käsky. Erota joka seitsemäs päivä lepopäiväksi. Toinen motiivi: ole kuin suunnistusrastilla tarkkana kuinka menetellä perillepääsemiseksi.

Suomalaisten pitäisi maksaa velkansa. Onko USA aikonut maksaa koskaan? Katsokaa USA:n velkakelloa. Kiinalle velka sen kuin lisääntyy. Silti pullistellaan.

Ulkomaisiin avustus-, elvytys- yms. paketteihin punaiselta hallitukselta löytyy helposti miljardeja euroja. Poliisille n. 30 miljoonaa on mahdoton yhtälö! No onhan se ymmärrettävää, sillä vasemmistolaisuus toimii parhaiten kaaoksessa ja anarkiassa!

Kello 00.25 alkoi Elimäellä yhden auton ralli. Varmasti puoli kylää heräsi just siitä sikeimmästä unesta. Voisitko siihen autoosi hankkia ees semmoisen äänenvaimentimen?

Kiireiden valittaminen on viesti kyvyttömyydestä hallita omaa ajankäyttöään!

Herätkää työntekijät, mikäli työyhteisössänne on muistisairasta tukistava työkaveri! Pitää puuttua!

omaishoitajana toiminut

Ennen kun raahataan sitä työväkeä ulkomailta, niin pitäisikö tarkastaa eka suomalaisten palkat ja työolot! Sitten vois tehdä helpommaksi työttömien satunnaiset työkeikat niin, että työtä kannattaa tehdä eikä niin, että joutuu laskemaan, monta päivää kannattaa tehdä ja odotella rahoja pitkään...

Kuinka oikeasti joku voi olla niin hölmö, että huonolla egollaan kiusaamishengessä tehtailee jonninjoutavia valituksia. Katso itseäsi peilistä.