Napakat | Nuori autoilija, kun sinä näet auton ratissa hieman epävarman vanhan autoilijan, mitä sinä näet? Vanhassa autoilijassa sinä näet oman tulevaisuutesi. Malttia liikenteessä

Onhan se ihan loogista, että Ratomon luovutus siirtyi, kunnes maakuntavaalit on pidetty! Kun Ratamoa alettiin rakentaa, ei ollut varmaa, tuleeko maakuntavaaleja ensinkään.

Maksaahan ne hoitajatkin veroa siitä "ihan hyvästä palkasta" ja minäkin 0-veroluokan takuueläkeläinen maksan arvonlisäveroa kaikesta ruuasta ja hyötytarvikeista mitä sillä ostan, varsinkin tupakasta. Oletkohan ymmärtänyt lukemasi häiritsemisestä väärin. Minä en siinä semmoista havainnut.

Lukija

Vaikka en ole työmarkkina-asiantuntia, väitän, kun teollisuus pyöri täysillä ja Kouvolan liiketalous pyöri täysillä, hoitajilla ja kotihoitotiimeilä meni suorastaan hyvin. Sitten joku keksi esim. terveyskeskuksenkin ulkoistaa. Vastoin sen ajan SDP:n ääniharavan tahtoa. Lääkärit äänesti jaloillaan ja siirtyi yksityiselle. Alkoi alamäki jne. Jos nyt tajuaisivat kysyä mitä mieltä hoitohekilökunta asioista tuumaa!

Mielipide

Oks pakko laulaa ja tanssii, jos ei taho?

Sama velanottobuumi, jonka huomasin 1980-luvulla kun kaikkea piti saada, ja velkaa velan päälle. Ihmeissäni kuuntelin. Tuli 90-luvun lama ja huonosti monelle kävi. Sama holtiton velaksi ostaminen on taas sokaissut talouksia ja valtion velkataakka paisuu. Joskushan sekin on maksettava!

Viimeisin tempaus on Kela-taksikilpailutuksen uudistus. Muutamien senttien erolla tuhotaan Kymenlakson asiantuntevat/toimivat Kela-kuljetukset, siitä ei säästöjä Kymenlaaksoon synny. Laatu ja varmuus häviää ja veronmaksajat. Taatusti menee miinuksen puolelle. Alle "aikayksikön". Siis jo yksikin epäonnistunut välitys/kyyti/vrk. riittää siihen.

VR:llä aivan liikaa viivytyksiä. Taas on juna myöhässä teknisen vian ja kaluston odotuksen vuoksi!

Jo autokoulussa opetetaan, että ajoneuvon kuljettaja on vastuussa kaikista tekemistään ratkaisuistaan liikenteessä. Olivat olosuhteet sitten minkälaiset tahansa. Raaseporin onnettomuuden aiheuttanut kuljettaja ei hovioikeuden mukaan ollut. Käsittämätön tulkinta.

Päättäjiemme uuden koronastrategian mukaan valtoimenaan vellova virus säikähtää ja pakenee, kun kokoonnumme yhteen, ja paljastamme sille kasvomme.

Poika heitteli soralla Haanojan sorsia, kaverina toinen poika. Ehkä noin kymmenvuotiaita.

Kohta kaikki palvelut viety Tervaskankaalle, kaupat, terveyskeskus ym. Uuden uimahallin paikka tulisi olla vähintään Kouvolan Urheilupuiston läheisyydessä.

Miten koskettava esitys jäniksen vuosi! on meillä kouvolassa mahtavat näyttelijät! Kiitos.

Kiitokseni sinulle kaupungin ruohonleikkaaja, kun siistit kuusikon pohjan näin hienoksi! Kiitokseni!

Sitä mieltä olen, että jos joku vieä vaikkapa kaupassa avoimesti yskii tai aivastelee, siitä voi hänelle huomauttaa. Jos suuttuu, antaa suuttua. Toiset huomioonottavat käytöstavat pitäisi olla tuolla takaraivossa.

Toivottavasti me suomalaiset emme tee enempää pahaa, jotta tulevaisuudessa joutuisimme kokoomusjohtoisen hallituksen kurimukseen – tietäisi duunarille kylmää kyytiä!

Korjatkaa naukion nopeusnäytöt näyttämään oikein. Voikkaalta päin tullessa näyttö on 50 km/h-alueella.

Eikös poliisi ole järjestyksenvalvoja? Miksi aina syyllistetään?

Syy, miksi Kouvolassa ihmiset aina rutisee pienistä asioista on varmaan opittu ns. poliitikoilta.

Öljy on kaikkialla. Ajan autolla, polttoaine ja tien asvaltti on öljystä. Auton metalli on tehty öljyenergialla ja muoviosat öljystä. Pellot viljellään koneilla, jotka on tehty ja käyvät öljyenergialla. Ruoka valmistuu ja kuljetetaan öljyenergialla. Maapallo lämpenee.

Lehtomäessä liikkuu huumevarkaita. Varsinkin työkalut viedään. Tarkastakaa autotallinne.

Puolueille puoluetukea 35,5 miljoonaa euroa. Tästäkin voisi 10 miljoonaa lohkaista poliiseille, mutta valitettavasti puoluenahjukset pitävät omaa hiekkalaatikkoaan kansalaisten turvallisuutta tärkeämpänä asiana.

Hyvä jos ympäri Suomea levittäytyneet opettajat vaihtavat ammattia. Myös syrjäseutujen työllisyys paranee ja saadaan uutta verta ja lisää kiertoa opettajasektorille.

Nuori autoilija, kun sinä näet auton ratissa hieman epävarman vanhan autoilijan, mitä sinä näet? Vanhassa autoilijassa sinä näet oman tulevaisuutesi. Malttia liikenteessä.