Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | 30 rokotusta vastustavaa kansanedustajaa ei luota tieteeseen vaan väärään huhuun

Raaseporin turman suurimpana syynä oli harjoituksen vastuuhenkilön ajattelemattomuus. Hänen olisi tullut järjestää sotapoliisi varoittamaan mahdollisesta raideliikenteestä, kun oli yleisesti tiedossa kyseisen ylikäytävän hankalat näkymäolosuhteet. Nyt on yritetty kaikin keinoin saada onnettomuutta varusmiehen syyksi.

Minäkin haluaisin ne penkit takaisin Valtariin.

Venäläiset turistit pääsevät taas hakemaan viisumeja Suomeen. Eiköhän sieltä tule lisää viruksen variantteja. Kovinkaan moni ei niistä varmaan ole rokotusta ottanut. Ja maskiahan ei tarvitse käyttää. Nehän ei ole kotimaassaankaan käyttäneet. Kuolinluvut huimia siellä. No, täytyyhän sitä päästä naapuriin shoppailemaan ja saada meillekin rumat luvut.

30 rokotusta vastustavaa kansanedustajaa ei luota tieteeseen vaan väärään huhuun.

Biologiansa oppinut

Kuinkahan monta fiksua eduskunnassa on. Voi laskea siitä kuin monella maski edelleen naamalla. Kohta yks sun toinen karanteenissa. Tai sairaalassa. Siellähän rokottamattomia. Oikea esimerkin näyttävä joukkio. Heh.

Saas nähdä ollaanko koulubussin junan alle ajanutta kuskia kohtaan yhtä armeliaita kun varusmiestä, joka aiheutti kuolonuhreja vastaavanlaisessa onnettomuudessa: syytön.

VR

Tarjotkaapa nuorille töitä haravan varressa, ja vähentäkää lehtipuhaltimien aiheuttamaa stressiä.

Peikko

Kyllä kotimaiseen kysyntään perustuva talous nousee raketin lailla, kun kaikki rahat menee polttoaineisiin ja sähkölaskuihin. Kiitos vaan, hallitus!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.