Napakat | Isolla osalla suomalaisia ei ole varaa uuteen hyvään bensa-autoon, mistä raha sähköautoon löytyy?

Minua ei yllätä yhtään, että elinkeinoelämän keskusjärjestöt ovat lobanneet lainsäädännön valmistelua niin, että lakiin on saatu porsaanreikiä, jotka mahdollistavat isojen yritysten verojen välttelyä.

Pk-yritysten kannattaisi perustaa oma etujärjestö ja jättää isot, vain omia etujaan ajavat härskit suur- ja pörssiyritykset omilleen. Nyt pienet pönkittävät tahtomattaan näitä isoja, ja usein vastoin omia etujaan.

Uudet ilmi tulleet veroparatiisitapaukset todistavat jälleen kuinka ahneita ja itsekkäitä rikkaat ovat.

Sanna Marinin koronarajoitusten purkustrategia eteni juupas-eipäs-tilaan sen jälkeen, kun pääministeri oli ottanut lääkärin roolin.

Yhtymässä kun on näitä esimiehiä, jotka ovat saaneet asemansa ihan muista syistä kun ammattitaidon perusteella, niin jälkikin on sen mukaista.

Valtion tulee tarjota muutakin kuin vapaus. Mahdollistetaan riippuvaisten kirjautuminen pakkohoitoon. Aiheesta on tehty lauluja sata vuotta.

Lääkärikopterille on hyvä paikka Ratamon viereisellä Paskosuolla. Ratamosta löytyy varmasti tilat päivystyshenkilöstölle. Ei kiusaa laskuvarjohyppääjät. Kopterin voi käydä tankkaamassa Utin kentällä.

Hei sinä koiran ulkoiluttaja, ole tyytyväinen, että pyöräilijä ilmoittaa tulostaan, mitä ei useinkaan kuule asfaltilla ajettaessa. Koira on arvaamaton ja voi äkkiä singahtaa pyöräilijän eteen. Siinä saattaa käydä huonosti kaikille osapuolille.

Kyllä olet törkeä Peltotien koiranulkoiluttaja! Et sentään ihan eteiseen asti antanut koirasi tarpeitaan tulla hämärissä tekemään!

MOT voisi selvittää kuka tai ketkä jarruttaa pelastushelikopterin sijoittamista Uttiin. Kolmessa vuodessa ois ehtiny tehdä uuden lentokentän.

JJJ

Millä ilveellä Marin toteuttaa mitä lupailee, ettei vaan kävis kuin Rinteen Vappusatasen. Käyttäkää ihmiset omaa järkeänne ja pohtikaa todennäköisyyksiä.

Isolla osalla suomalaisia ei ole varaa uuteen hyvään bensa-autoon, mistä raha sähköautoon löytyy?

Kuinkahan monen hengen vie Marinin päätös avata yhteiskunta liian aikaisin vastoin THL:n ja asiantuntijoiden mielipiteitä.

Eikö muka Utissa ole lääniä lääkärihelikopterille kuin laskuvarjohyppääjien alue? Onko alueen kansanedustajat jo talvihorroksessa vai pöyhimässä palkkarahojaan.

Haloo! Meillähän on jo valmis kenttä lääkintähelikopterille. Kouvolan Kiinan konttijunien kuivasatamassa ei ruuhkaviivettä ja veronmaksaja kiittää.

"Ihan hyvää palkka saavat hoitajat" voivat olla joskus pelastamassa sinun tai läheisesi henkeä. Mieti sitten sanojasi. Vähän koulutettu.

Kyllä täytyy ihmetellä tota kopterihommaa. Meillä ministeri Paatero, suurlähettiläät Kaunisto, Laakso ja Werning. Ei tapahdu mitään. Kopteri Kymin kentälle, siellä tilaa ja rauhaisa paikka. Ei oo laskuvarjohenkilöitä. Voi surkeus tota hommaa!

Meille uskotellaan, että konsultti on puolueeton asiantuntija. Ei ole, siltä saa mitä tilaa. Esim. Kotka havittelee sen avulla rantarataa vastoin enemmistön tahtoa ja Kouvolan johto lyttää asukkaiden enemmistön mielipiteen uimahallin paikasta.

Hieno meluaita kohta valmis Hämeentien mäessä. Kiitos Kouvola.

työmatka-autoilija

7.10. klo 15 auto parkkiin torikannen alle, mut mikä siivo siellä oli: maskit, kaikenmoista paperia lojui kaikkialla. Kouvola tarvii siisteyspoliisin, joka käy tarkistamassa ulkoistettujen firmojen jäljet. Kouvola siistiksi -kampanja ei olisi pahitteeksi.

Sama tyyli, mitä oli PS-ryhmässä pari vaalikautta sitten. Yhteistyö ja kaikki neuvottelut rajattiin, "keskustelu" keskittyi yhteen totuuteen ja tuloksena ryhmän hajoaminen ja ikiaikaiset vihahenkilöt. Ei taaskaan ole ihme ryhmästä irtautumisiin. Karavaani hajoaa ja koirat haukkuvat.

EX

Miksi ne sulutuskulut otetaan meidän kaikkien taskusta, kysehän on vain huviajeluista!? Teiden kunnossapito on toki myös yhteistä kulua, mutta myös hyödyllistä ja jopa välttämätöntä. Maksakoot veneilijät itse huvittelunsa .

Tämän päivän iskelmälaulajia kuullessani arvostan yhä enemmän Olavi Virtaa, hänen ääntänsä ja pettämätöntä tyylitajuaan.

Lemmy

VR, aika paljon eroavaisuuksia varusmiesten ja koulubussin onnettomuuksissa. Koulubussilla hyvä näkyväisyys molempiin suuntiin, se näkyi ilmakuvassa, koulubussi ei noudattanut STOP-merkkiä, joka sinällään on jo iso rike.

Me veronmaksajat ollaan palkattu johtajat Kouvolaan. Kaupungin vetovoima vain hiipuu. Kannattaako meidän maksaa kaupunginjohtajille yli ministeritason palkkoja?

Kiitos sinulle rouva, kun pysähdyit katsomaan pääsenkö jatkamaan matkaa kaaduttuani pyörällä.

Mut kuules hyvä ihminen, kun ne nuoret ei tartu haravanvarteen vaikka rahalla houkuttelee. Se on tärkeempää puhelimen näprääminen.