Napakat | Kehottaisin päättäjiä vielä miettimään Marjoniemeen suunnitellun koulun paikkaa

Ei voi olla totta, nyt on jo sukupuolineutraaleja vessoja, onko tää yhteiskunta sekoamassa täysin? Ja Kymsoten hallitusta piti muuttaa tasa-arvolain mukaan kun miehiä oli enemmän? Entäs Suomen hallitus, vallitseeko siellä tasa-arvo edustuksessa?

Nuo feministit ovat kovin julmia nuorille naisille, jotka suosiollisella ulkonäöllään yrittävät tienata elantonsa. Minusta missi saa olla missi eikä hänen tarvitse olla sukupuolentutkimuksen maisteri. Miehetkin tykkää.

Isoäiti

Täällä taas joku rauhanturvatehtävistä pihalla oleva "asiantuntija" vinkuu jonkun tv-ohjelman paljasteluista. Älä kommentoi jollet tiedä mitä siellä tapahtuu.

Kouvot tehnyt asiat oikein. Potkupallojoukkueet menkää kysymään miten hommat tehdään!

Että sitten Puumalasta löytyi uusi helikopterikenttä. Ei nämä kotisuomen virkamiehet ota oppiakseen edes Airiston tapahtumista yhtään mitään. Kuka enää huolehtii isänmaan asioiden vastuullisesta hoidosta.

Vaikuttaa kansanedustaja PW olevan ehdolla joka tehtävään. Mihin tehtävään keskittyy vai kaikki vasemmalla kädellä? Eduskunnassa ei paljon suutaan avaa.

Koronarokotuksesta syyttä kieltäytyvät tulee asettaa samalle viivalle kuin muutkin tietoiset vahingon aiheuttajat ja heille näin muodostuva luonnollinen korvausvelvollisuus.

JK

Naapurimaassa Ruotsissa on näitä kukkahattutätejä ja -setiä ollut pilvin pimein jo vuosia. Nyt siellä ammuskellaan Euroopan maista eniten. Maahan on muodostunut erittäin väkivaltaisia ja raakoja rikollisryhmiä joita on rantautumassa Suomeenkin. Tätäkö me halutaan? Kohta varmaan isämaallisuuskin kielletään lailla.

Kehottaisin päättäjiä vielä miettimään Marjoniemeen suunnitellun koulun paikkaa. Tuhannelle ihmiselle tontti on liian pieni! Piha on tärkeä osa koulua! Trafiikki tulee olemaan karmea, kun oppilaita tuovien huoltajien autot, henkilökunta, mopoautot, mopot, pyörät ja kävelijät saapuvat sumppuun yhtä aikaa. Järki käteen!

Veronmaksajille selvitys, mitä otettava huomioon helikopterikuljetuksessa? Sijainti suhteessa HUS-sairaaloihin ja ambulanssin kulkuyhteydet kentälle? Millaiselta kentältä helikopteri voi nousta? Voiko Utin mekaanikkojen osaamista hyödyntää huollossa? Miltä alueelta kopteriin tulee potilaat? Verovaroja ei saa käyttää enää asian pitkittämiseen. Jokaisen henki on tärkeä.

Voi hyvänen aika Mia, meillä ikääntyneillä ei ole autoa läheskään kaikilla, paras paikka siis uimahallille on Matkakeskus.

Elimäki-seniori.

Surullista paniikinomaisen pelon vallassa olevien rokotettujen asenne rokottamattomia kohtaan. Ettekö luotakaan 2-rokotteeseen ja maskiin? Pelko ja viha on sairasta.

Kylläpä oli pissi päähän noussut 28.9. lehdessä olleessa kirjoituksessa napakoissa "ihan hyvää palkkaa" saavista hoitajista. Me hoitajat ei tarvita sinua, sinä tai läheisesi voitte tarvita meitä.

Vähän koulutetut.

Onko Valkealassa kaavoitus liian ahdasta, kun lasten leikkipaikat ovat ajoväylällä?

Autoilija