Napakat | "Kuusaan keskusta on näivettynyt palveluista muutaman vuoden aikana hurjaa vauhtia"

Vaikka mielenosoitus on perusoikeus meille, niin pitäis kyllä pitää pientä rajaa poliisin kyykyttämisessä. Niinpä voisi olla aika harkita "rauhanomaista" mielenosoitusta poliisin puolesta.

MJ

Kuusaan keskusta on näivettynyt palveluista muutaman vuoden aikana hurjaa vauhtia - viimeisimpänä hammaslääkäripalvelut vietiin kaupan yläkertaan. Kaikilla ei ole autoa asioiden hoitamiseen. Kuntosaleja, kampaamoita ja pizzapaikkoja löytyy sitäkin enemmän.

Inkeroisten uimahalli paraskuntoinen remontoitiin juuri ennen kuntaliitosta ja kaikki toimii.

Ilppo

Te rokottamattomat tuotte yhteiskunnalle miljardin euron laskun. Meidän kaikkien vastuulla on omalta osaltaan toimia niin, ettei tauti leviä. Kanna oma vastuusi. Se pelkuri taidat olla sinä itse.

Mitä teet kun heräät yöllä kovaan kipuun? Olet yksin, keneltä kysyt neuvoa? Soitat 116117 ja ystävällinen hoitaja neuvoo sinua. Kauniit kiitokset heille!

Vaivainen

Onko Kouvola tosiaan hyvinvointialuetta ja miten sen pitäisi näkyä hyvinvointina, kun asiat menee juuri päinvastoin. Kotkaa en tarkoita.

JK

Hyvä, Birgit Koskela, alueemme sote-päättäjä. Kymsoteen on yhdistynyt kuuden kunnan sote-palvelut, ei kolmen, kuten kirjoituksessasi väitit.

KS:n maanantain numerossa oli juttu, jossa ilakoitiin, että aitiot on myyty loppuun. Kuinka moni muistaa vielä sen kuinka kaupunki rakensi jäähallin aitiot, kun KooKoo nousi liigaan. Vastineeksi aitioiden vuokratulojen piti tulla kaupungille. Olisi kiva tietää kuinka paljon kaupunki on näitä vuokratuloja saanut. Tuskin lainkaan. Näin lätkämafia toimii. Spectator

Mummo, influenssarokotteen saa nopeasti yksityiseltä, Mehiläinen tai Terveystalo. Pysy terveenä!

Toinen mummo

Marinin Hallituksen työttömien kyykytyslaki hakea neljää paikkaa/kk.on monelle todella rasittavaa,eikä johda mihinkään. Tarkoitus näyttää olevan "hiillostaa"pätkä ja osa-aika työttömät soten kontolle siirtyvän sosialihuolon leipiin. Se tulee näkymään SDP:n kannatusluvuisa nyt ja tulevisa edusk.vaaleisa!

Järkevämpää olisi lisätä varoja palkkatukityöhön.Sillä voitaisiin katkaista työttömyysputki ja ohjata työhön, johon työttömällä on kokemusta ja mielekästä pätevyyttä. Työttömät, joilla ei mihinkään kykyjä ole työllistyä, pitäisi siirtää kortistosta eläkkeelle. Järjestelmä selventyisi, eikä nuorempien kohdalla tulotaso muutu. Ns.Sakkorahat poistuisi.

Puolesta puhuja

Kodinomainen asuminen vanhojen monisairaiden kohdalla on hyvä ajatus. Mutta asumistaso on oltava köyhilläkin, että sisäilma, siisteys, lämpö, pesutupa ja keitto/ruokailutilat ovat tasoa, jossa voimien huvetesa pystyy taloudellisestikin elämään, yhteisöllinenkin asuminen, jossa hoitotarpeissa avustetaan!

Köyhä eläkeläinen

Juurikin näin. Kiitos pyöräilijälle joka kelloa kilauttaa, siihenhän se kello on tarkoitettu. Pyöräilijää ei kuule eikä näe kun se sujahtaa takaa ja ohi. Kiitos !