Napakat: Napalla paljon pimeitä katulamppuja. Koska vaihdetaan ehjää tilalle?

Jos et ole ottanut koronapiikkiä ja saat koronan, kieltäydy myös sairaalahoidosta. Näin annat hoitopaikan sille joka tarvitsee sitä tahtomattaan.

Menkää hyvät ihmiset koronarokotukseen, vai haluatteko, että joulu menee pipariksi kun sairastatte sairaalassa koronaa ja rajoitukset tulee.

Lehdessä oli uutinen, jossa kerrottiin maamme lahjoittavan "ylimääräisiä" koronarokotteita muihin maihin. Omituinen uutinen, kun ilmeisesti jokaista maassamme olevaa rokotetta tarvitaan täällä vielä olevan suuren vielä suuren rokottamattoman väestönosan rokottamiseen.

JK

Napalla paljon pimeitä katulamppuja. Koska vaihdetaan ehjää tilalle?

Sattui käsiini Parasta aivoillesi -kirja ja luin sen. Teksti kojahtaa suoraan ytimeen. En enää ihmettele ihmisten kylmyyttä, kiukkua ja kireyttä.

Voi hyvää päivää – valtuuston tärkein puheenaihe oli teletappien baari. Kertoo hyvin mihin ollaan menossa – maakunnat vastaavat jatkossa kaikesta muustakin kuin sosiaali- ja terveydenhuollosta. Kuntaliitokset syntyy huomaamatta.

Tupakoitsijat ja alkoholistitkin maksakoot sairastuttuaan hoitonsa itse.

Mikä hyöty rokotepassista? Rokotetut kun voivat sairastaa sekä varsinkin levittää koronaa yhtä lailla kun rokottamattomat. Taudinkuva voi olla erilainen mutta se on jokaisen oma päätös! Äly hoi.

Valtakunnan politiikassa tapahtuu joskus hyvääkin! Hyvä asia on se, että Ohisalo siirtyy pois ministerin tehtävästään. Huonoa on se, että siirtymäaika on vain väliaikainen!

Asun Kuusaalla ja mielestäni betonipylväät saa purkaa, yhden voi jättää ja valaista. Alue hyötykäyttöön.

Kattokaas vaan, kyllä Kouvola sössii vielä sen helikopterin muualle! On siellä sen verran surkeaa porukkaa!

Mies Sippolasta

Ei terve rokottamaton ihminen levitä koronaa kuten ei myöskään terve rokotettu.

Päivän peukku Kuusankoski-seuralle, pylväät on in!

On oikein sanoa, ettei alle kahdessa viikossa toisesta rokotteesta sairastuva ole täysin rokotettu. Ihmiset eivät vaan ymmärrä sitä, että suojavaikutus kehittyy vasta kaksi viikkoa rokotteen jälkeen.

Miksi vouhotatte rokotuksien perään, kun ette kerran itsekään luota niihin? Jos sinut on rokotettu toimivalla rokotteella, eihän sinulla pitäisi olla mitään syytä pelätä rokottamattomia.

Rokotevastainen väitti, että olisi rokotettujen kanssa samassa veneessä. Väärin! Sinä olet uppoavassa veneessä ja rokotetut ovat tehneet velvollisuutensa ja paremmassa suojassa kun toisesta piikistä on kulunut kaksi viikkoa.

Kiitos ystävälliselle ja pätevälle kaksikolle ambulanssissa torstaiaamuna 7.10.

En ymmärrä logiikkaa, että miksi lääkärihelikopterin pitäisi olla siellä missä on sairaala? Kun sillä kopterilla olis nimenomaan tarkoitus päästä nopeasti sairaalaan sieltä missä sitä ei ole.

Valtiovalta Suomessa kuului kansalle. Nyt se kuuluu vihreille.

TA

Teollisuuden työntekijä on uupunut, ei jaksa vuorotyötä kuumassa ja pölyssä, haluaa vaihtaa alaa, laitetaan luukut kiinni, niin voi lastenhoitajat ja muut hoitajat sanoa hyvästit omalle uuvuttavalle työlleen, kun valtion kassasta loppuu rahat.

Ministeri Ohisalolle tiedoksi: Poliisi ei valitse puolta mielenosoitustilanteissa, koska se on aina lain puolella. Tässä se ei tarvitse ministerin ohjausta.

Suomessa saa ulkolainen miljardööri rakentaa järven rannalle ilman lupia jopa maavallilla suojatun helikopterikentän! Näin Puumalassa. Iso raha houkuttaa!

(finski)

Se että sinulla on jokin korkea lääketieteellinen koulutus ei anna sinulle oikeutta puhua muunneltua totuutta.

Piirtäkää harpilla ympyrä, jonka keskipiste on joko Utti tai Lappeenranta ja säde 59 km. Kannattaako aloittaa venäläisten kuljettaminen Suomeen Lappeenrannasta. Kouvola ja Utti on oikea paikka saa lääkärihelikopterille.

Jos poliisi ei saa puuttua yleiseen järjestyksen ylläpitoon joutumatta syyteharkintaan, mikä on poliisin rooli tästä lähtien?

pöyristynyt kansalainen

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan iso osa sairaanhoitajista, opettajista ja lastentarhanopettajista on uupuneina jättämässä työnsä. Ihmettelen minne nuo kaikki mahtuvat, kun työttömiä on jo nyt yli tarpeen. Vai onko sittenkin kyseessä vain työmarkkinoiden neuvottelutaktiikka?

Mitä uskoa

Kuka maksaa Marinin musiikkibileet? Kurvinenkin oli kuvassa vähän vaikeannäköinen.

Ostoskorit ruokakaupoissa ovat usein inhottavan töhröisiä. Pestäänkö niitä koskaan?

Suomen media sulkee suut lääkäreiltä, jotka varoittavat koronarokotuksista. Pitää lukea kansainvälistä mediaa, jos haluaa tehdä itsenäisen valinnan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka