Napakat: Kuusankoskella entisestä Helmi-kahvilasta voisi tehdä rokotuspisteen. Herätys Kymsote!

Onko Kouvolan valtuutetut saaneet mitään koulutusta ympäristö- ja ilmastoasioihin? Ilmastonmuutos on päällä oleva ja ihmiskunnan suurin haaste. Näkyykö se mitenkään Kouvolan valtuuston työssä?

Onko asiallista käyttää avoparista susipari- nimitystä, kun erilaisten etnistenkin ryhmien nimityksistä pitää olla tarkkana.

Pätkä

Eivät rokotetut teitä rokottamattomia pelkää. Terveydenhuollon kyky toimia tässä huolestuttaa. Ajattelemattomien rokottamattomien hoito sairaaloissa. kun uhkaa kaikkea muuta terveydenhoitoa (leikkauksia, muista syistä tehohoitoa tarvitsevia jne.). kun erikoiskoulutettu henkilökunta on sidottuna suureksi osaksi teidän hoitoonne. Kalliiksi tulee itsemääräämisoikeus tässä.

Missä menee uskonnon tuputtamisen raja koulussa? Periferiassa toisin kuin sivistyneissä suurissa kaupungeissa?

On kummallista, että kulttuurialan työpaikkoja ei haluta suojella. Miksi kaikki työpaikat eivät ole arvokkaita? Luulisi, että työ on aina arvokkaampaa kuin työttömyys.

Teki kokoomus itselleen tyhmän teon. Ei yhtään kuusankoskelaista ehdolla aluevaaleissa!

Italiassa oikea meininki koronapassin osalta. Suomessa vaan hyssytellään.

Vasta mediasta sain minäkin tietää että vanhan S-kortin haltijana minulta otetaan tililtä 3e/kk. Ei se paljon ole, mutta kun meitä on 400 000 kauppa otti jo ensimmäiset 1,2 milj. tililleen. Ja tekeehän se vuodessa vaivaiset 14,4 miljoonaa. Näillä voikin sitten maksaa ne asiakaspalautteet. Eikö mikään riitä.

Entinen asiakas.

Kiitos toinen mummo,influenssarokotteen opastus saantinapakasta! Mutta kokonaisvaltainen hoitoni on Kymsotella! Yksityisellä en koskaan ole käynyt kuin ainoastaan yleisen sektorin lähetteellä! Enkä poikkea "sivuraiteelle" nytkään,vaikka, jos pyytäisin joululahjaksi sen rahan läheiseltäni, varmaan saisin!

Mummo

Viimetalvena syöpäleikkauksen jälkeen kävin erikoissairaanhoidossa, jossa mukava hoitaja poisti kudosnestettä pullolisen. Siinä kysyin, voisinko saada jäykkäkouristus tehosteen, kun entisestä yli 10v. Vastasi lepposasti: Tuolla ensiapupuolella niitä olisi, mutta hänellä ei ole ole oikeutta pistää! Koulutettu kokenut hoitaja.

Kuusankoskella entisestä Helmi-kahvilasta voisi tehdä rokotuspisteen. Herätys Kymsote!

Kaupungin on lopetettava hakkuut taajamissa. Virkistysarvot ja monimuotoisuus katoavat.

Nyky-Kouvola hylkii likeispalveluja. Sen ideologian mukaista on hanke keskittää uimahallipalveluja isoon kolossiin. Lähipalvelu jää toisarvoiseksi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka