Napakat: Urheilupuiston uimahallin korjaus tulee paljon halvemmaksi kuin uuden rakentaminen

Taas vanha Kouvola vetää kotiinpäin – kaksi uimahallia vierekkäin! Mitään järkeä! Kuusaan uimahalli korjattava ja säästettävä!

Älkää Kuusaalaiset välittäkö vaikka teiltä on siirtyneet kaikki lääkäripalvelut Kouvolan puolelle. Seuraavaksi Kymsote siirtää ne Ratamoon ja sieltä 2024 Kotkaan, kun poikkeuslupa loppuu, kiitos Kouvolan jäärä-poliitikoille.

Jos on olemassa jokin korkeampi voima, armahda meitä nykyhallituksen toimilta!

Krista Kiuru on vaatimassa kolmatta koronarokotusta, kun pitäisi huolehtia, että otetaan se ensimmäinen ja toinen rokote.

Kouvolan kaupunki lopettaa kaukaisessa Jaalassaan syyskauden tuolijumpan jo 25.11. säästösyistä. Ohjaaja on tehnyt työnsä palkatta. Missä on säästö?

Kuntomumma

Kyllä se on hauska kattoa ison kirkon kukkopilliporukkaa niin katsomossa kuin parvellakin. Ainoa ero, oikea kukkopilli ei nyökyttele! Kyllä toi porukka pitäis puolittaa, kyllä se on niin kallis porukka!

Valkealassa saa purkaa ja rakentaa kesämökkitonteille mitä vaan. Kukaan ei valvo.

Kun Venäjä aikoo kieltää puutavaran kuljetuksen Saimaan kanavalla marraskuussa, niin sen ei pitäisi yllättää ketään. Tässäpä on taas se tuttu "veli venäläinen", joka viis veisaa sopimuksista. Kaiken takanahan on tietysti maan johto. Voissa paistaminenkaan ei tule koskaan tilannetta muuttamaan.

Mariin on menettänyt arvostelukykynsä niin monta kertaa, että korttitalo kohta kaatuu. Halllituskumppaneidenkin on jo vaikea pitää naama peruslukemilla.

Nyt on Marita Toikka oikealla asialla, kun kannattaa uimahallia urheilupuistoon. Siellä ovat muut liikuntapaikat ja koulut.

Riittääkö Kouvolan pojille enää pelipaikkoja, kun jo 16 vuotiaita haalitaan pelaamaan jääkiekkoa. Tätä vartenhan jäähalli rakennettiin ja kaupunki tukee isoilla summilla.

Onko kukaan päättäjistä käynyt koskaan Marjoniemen terveysasemalla? Eikö suju liikenne sujuvasti montun pohjalle? Parkkipaikka löytyy? Ja siihen meinataan rakentaa koulu? Käykääpä tutustumassa, kun kerran ruuhkat ei ole tuttua. Sääliksi käy pieniä ja suuria oppilaita. 1 000 ihmistä kuin sillit suolassa.

Kouvolassa sota pihapuita vastaan. Ne roskaavat,varjostavat,putsaavat liikaa ilmaa ja tuottavat turhaa happea. Kohta taisto ohi, enää muutama jäljellä.

Kuljen jo ilman maskia, en pelkää rokottamattomia. Hölmöläisten takia sairaalat vaan kuormittuvat ihan turhaan.

Saa nähdä, tuleeko uimahallista totta. Edellisinä vuosina mennyt luotto valtuuston päätöksentekokykyyn.

Mikko Jaanu on asian ytimessä lukijalta-palstalla 15.10. Voi kun valtuustossa löytyisi muiltakin tällaista taloudellista ymmärrystä. Mutta kun ei, vanhat rakennukset ja rakenteet pitää tuhota, ja tilalle saada keskustaan uutta – vaikka rahaa ei ole. Tärkeintä olisi nyt välttää kriisikuntastatus, ennenkuin se on myöhäistä. Haihattelijat kuriin!

Lääkärikopterin tarkoitus ei ole kuljetus, vaan tuoda ensihoitolääkäri paikalle, joka jatkaa potilaan kanssa ambulanssilla sairaalaan. Kopteri kuljettaa alle 5% potilaista.

Kyse on arvovalinnasta silloin, kun tehdään jotain – usein tyhmää – jota ei muuten pystytä perustelemaan. Valitettavasti sana "arvovalinta" ei kerro, mistä arvosta on kyse, ennemminkin termin käyttö peittää perimmäiset syyt.

Sanon sen nyt suoraan: EI ratapihauimahallia. Kuusaan urheilupuistossa on jo infraa hyödynnettäväksi...

Kymsoten ajanvaraus, toiminnasta vastaava pitäis erottaa. Ei tule mitään tälläisestä touhusta!

Urheilupuiston uimahallin korjaus tulee paljon halvemmaksi kuin uuden rakentaminen. Jakakaa säästyvä raha pieneläkeläisille ja lapsiperheille.

Vetoan rokottamattomiin: Menkää koronapiikille! Kun pitkitätte, koko kierre voi alkaa alusta ja se tulee meille kalliiksi. Pliis!

"Saavutettavuutta tuetaan" ja "matkakeskuksen alue parempi muussa käytössä". Eikö se nimenomaan olisi otollinen paikka, koska meitä julkisen liikenteen autottomia käyttäjiä on. Onko aina tuettava suuria kauppakeskuksia? Niihin mennään omilla autoilla. Jospa kerrankin ajateltaisiin meitäkin. Korialle pääsin hallin viereen bussilla. Ja eikö sitä julkisten käyttöä hallituskin aja.

Suomalaiset näyttävät saavan kauan kaipaamansa ihmisiä syrjivän koronapassin, vaikka Ruotsi, Norja ja Tanska ovat sen jo hylänneet. Kyllä Suomi on tasa-arvoinen maa. Hahhahhaa.

Olen ottanut piikit, silti olen samassa veneessä rokottamattomien kanssa, koska on aivan järjetöntä rakentaa eripuraa rokotettujen ja rokottamattomien välille.

Kouvolassa on kummallinen purkuinto, puretaan innolla rakennuksia ja suunnitellaan uutta! Eikö rakennusten elinkaaren pitäisi olla pidempi? Mitä uimahalliin tulee, korjataan vanhoja, tehdään uusi vasta, kun on rahaa. Eikä ainakaan vanhan Kouvolan keskustaan! Puretaan huono kuntaliitos!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka