Napakat | Valtuutetut voisivat kokeilla uimahalliretkeä julkisilla

Rokotuspaikkoja täytyy olla enemmän. Hansa kyllä toimii ja henkilökunta on mukavaa. Mutta moni kokee matkan sinne pitkäksi. Kaikilla ei autoja, jollain ei varaa bussiin ym. Voi olla ihan viitsimisestä jollain kiinni. Keltakankaan terveysasemalle toivotaan rokotuspistettä, vaikka edes pariksi päiväksi viikossa. Ja varmaan muitakin paikkoja voisi olla. Lähemmäs ihmistä palvelu tässä vaikeassa tilanteessa. Kiitos.

Tehohoidossa työskenteleville, jo yli vuoden ajan raskasta työtä tehneille lääkäreille ja hoitajille on varmasti tosi turhauttavaa, kun hoitoon tulee uusia ja uusia rokottamattomia koronapotilaita.

Minulla oikeus ajaa lievää alinopeutta. 2 kertaa kokenut lämpimät hirven suolet sylissäni. Päästän kyllä välillä ohitseni teitä perässä roikkuvia etenkin rekkoja.

Yli 50 000 km/vuodessa ajava henkilöautoilija

Kuusaan keskustaan on järjestettävä kausi-influenssan rokotuspiste marraskuun 10. päivän jälkeen! Ei ole liikaa pyydetty. Meitä vähävaraisia vanhuksia ilman kuljetusapua täällä on paljon.

On realismia myydä espoolaisille veneiden talvisäilytystä Orimattilassa, rakentaa satamapalveluja Iitissä, vuokrata veneitä Asikkalassa ja rakentaa niitä Ähtärissä. Kouvolan realismia on kuunnella paikkakunnan yleisimmän linnun laulua.

Yleisvastarinta Kouvolensis

Kysymykseen 1, 2, 3, 4 ja 6 vastaan olen. Kysymykseen 5 vastaan: nautin silloin tällöin punaista lihaa. Läpäisinkö testin ja onko minulla mielestäsi oikeus mielipiteeseen rokottamattomien sairastumisen kustannuksista?

Sivusta seurannut

Hävettää olla suomalainen, maassa jonka hallitus fanaattisia nuoria kiihkoilijoita joilla elämän realiteetit aivan hukassa. Uskomatonta! Saavat hillua/päättää asioistamme! Ilmastotoimien vaatimukset suhteessa päästöihimme (jotka joitakin promilleja globaalisti) ovat järjettömät! Tämä sakki lietsoo ahdistusta/pelkoa/turvattomuutta! Tehkää jotain!

Ei uutta uimahallia, korjataan vanhoja! Rakentakoot yksityinen yrittäjä kylpylää, varmaan "löisi leiville". Ei verorahoilla!

Tänään sitten otin minäkin ensimmäisen koronapiikin Hansassa ja kyllä tuli hyvä mieli ja tunsin kuuluvani joukkoon. Kiitos ihanille hoitajille.

Kuvittele itsesi pimeässä ajavan bussinkuljettajan asemaan, kun odottelet pysäkillä kyytiä ilman heijastinta, lamppua ja käden heilautusta pysähtymisen merkiksi. Pimeää matkustajaa on aika toivotonta nähdä. Selkeä käden nosto ja esim. Waltti-kortin heijastin sujuvoittavat kaikkien matkaa.

Menossa mukana

Suuri kiitos sotilaspartiolle keskiviikkona todella pyyteettömästä avunannosta Tuohikotin Apsilla 20.10. Valkoinen Ford läkähtyi sähkön puutteeseen, kiitos sotilaille.

Valtuutetut voisivat kokeilla uimahalliretkeä julkisilla. Voisi maailmankuva laajentua auton omistajasta vähävaraisempien suuntaan.

Autoiluun tarvitaan ajokortti ja ajokorttia varten lääkärintodistus. Tietyissä tilanteissa vaaditaan hygieniapassi ja salmonellatodistus. Ei koronapassi ole yhtään sen kummempi.

Voisiko uima-/liikuntahallin louhia Kuopion tapaan kallioon (alku jo on)? Maapohja säästyisi kouluille ym. Eikä vuotavaa kattoa, luulisin.

Uimahallista vähän. Tiina Hämäläinen: "sinne pääsee jalkaisin tai pyörällä". Joku taas: "se on keskeinen paikka koko Kouvolalle". Jonkun mielestä joku paikka on "puolueeton". Ottakaa hyvät valtuutetut mittanauha käteen ja mittailkaa keskustan ja "rajaseutujen" etäisyyksiä, tulette hämmästymään. Ja S-marketin ja Veturin seutu palvelevat ainoastaan suurpääomaa.

Miksi pyöräilijän pitäisi soitella kelloa jokaiselle napit korvilla kulkevalle jalankulkijalle? Jos älyät pysyä reunassa ja pitää koirasikin siellä, niin ohittaminen kyllä onnistuu.

Teinit vielä ymmärtää... mutta samaisessa Kytöahossa muutamat aikuisasukkaat roudaavat urakalla puutarhajätekasoja lähimetsään.

En olisi ikinä uskonut, että 2000-luvulla yksi mokoma koronavirus saa maailman lopulta jakautumaan kahtia, ja ihmiset jaetaan kahteen asemaan. Huhhuh.

Itsenäisen valtion perustuslaki on aina EU-lakien yläpuolella. Muuta vaihtoehtoa ei ole.

Spectator

Ei koronapassi mitään apartheidia ole. Se on pääsyvaatimus joita palveluntuottaja voi vaatia asiakkailtaan. Onhan näitä pääsyvaatimuksia maailmassa.

Rokottamattomien ilmaantuvuusluku on jo 700! Tosi korkea. Rokottamattoman riski saada korona on nyt tosi korkea. Onkohan tämä tiedotus jäänyt nyt jotenkin puutteelliseksi, kun niin moni on vielä alttiina taudille. Varmaan voi soittaa ja keskustella, jos miettii rokotusta ja tietoa puuttuu.

Maskit jäivät pois ja alkoi "tavallisten" nuhien ja mahatautien kausi. Mielelläni jatkan maskin käyttöä suojautuakseni pisara-altistukselta, k-rokotteet kun eivät näiltä tavallisilta kiertolaisilta suojaa.

Puheluuni vastasi vieraan terveysaseman hoitaja, pihalla ku lumiukko. Asiani hoito hitaampaa kuin ikinä. Hölmöläisten "uudistus".